Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Femeie căzută într-o prăpastie în munţii Bucegi. A fost declarată decedată

ro

27 May, 2017 18:17 4180 Marime text
O femeie a căzut într-o prăpastie în timp ce se afla pe Jepii Mici, în Munții Bucegi. Potrvit primelor informaţii victima este inconștientă, la fața locului fiind solicitată intervenţia elicopterului SMURD.  
 
Potrivit datelor furnizate de Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Prahova, citate de Agerpres, femeia urmează a fi recuperată și coborâtă în stațiune de salvamontiștii din Bușteni.
 
Șeful Serviciului Salvamont Bușteni, Gheorghe Haiduc, a precizat că echipajele au plecat pe munte la intervenție.
 
Femeia va fi preluată din stațiune de o ambulanță și dusă la Sinaia, de unde va fi preluată de un elicopter SMURD care va ateriza pe stadionul din stațiune, au precizat reprezentanții SAJ Prahova, mai transmite Agrepres.ro

UPDATE: ora 21.25

Tânăra care s-a rănit grav după ce a căzut, sâmbătă după-amiază, într-o prăpastie pe Jepii Mici, în Munții Bucegi, a fost declarată decedată după ce medicii au efectuat zeci de minute manevre de resuscitare.
 
Aceasta se afla în stop cardio-respirator în momentul când a fost găsită de salvamontiștii din Bușteni, fiind coborâtă de pe munte și dusă la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Sinaia în curs de resuscitare, conform datelor furnizate de Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Prahova. 
 
Șeful Serviciului Salvamont Bușteni, Gheorghe Haiduc, a declarat că tânăra de 24 de ani a căzut în gol aproximativ 60 de metri, izbindu-se de stânci.
 
În urma impactului, ea a suferit leziuni foarte grave, respectiv un traumatism cranio-cerebral grav, traumatism forte la nivel toraco-abdominal, o plagă de aproximativ 20 cm în regiunea hipogastrică, fracturi deschise la nivelul șoldului și piciorului.

Sursa: Agerpres.ro

UPDATE ora 18.30

O ambulanţă SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă cu medic se deplaseaza în spatele hotelului Silva din Sinaia pe a prelua femeia în vârstă de 24 de ani. Conform ISU Prahova, aceasta este coborata de salvamont este in stop cardio respirator şi se fac pe drum manevre de resuscitare. Victima a fost scoasa de salvamont din prapastia in care cazuse. 


Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii