Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat a căzut cu mașina de teren într-o prăpastie adâncă. În ce stare este victima

ro

19 Aug, 2023 15:47 976 Marime text
Pompieri. Foto: Facebook/IGSUUn bărbat de 35 de ani a fost grav rănit după ce a căzut cu o maşină de teren într-o râpă foarte adâncă din zona Valea de Brazi - Uricani, în Valea Jiului, județul Hunedoara.

Victima a fost recuperată de echipajele de prim ajutor şi transportată la spital.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, pentru salvarea bărbatului au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Lupeni. 

Salvatorii s-au deplasat la locul accidentului cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere.

"Din cauza drumului inaccesibil pentru autospeciale, salvatorii au fost nevoiţi să parcurgă aproape doi kilometri pe jos pentru a ajunge la locul solicitării, unde au constatat faptul că un autoturism de teren, în care se afla doar conducătorul auto, a ajuns într-o râpă foarte adâncă. În urma evenimentului, bărbatul în vârstă de 35 de ani a suferit multiple traumatisme", au precizat reprezentanții ISU Hunedoara.


Reprezentanții ISU hunedoara au mai precizat că victima a primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care rănitul a fost transportat cu un alt autoturism de teren până la ambulanţa SMURD şi ulterior la UPU Petroşani, în vederea efectuării investigaţiilor de specialitate.

Citește și: 

Cine este șoferul implicat în cumplitul accident dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche (FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii