Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa „Plouă” cu tentative de înșelăciune. I s-a spus că fiul lui are picioarele fracturate

ro

05 Feb, 2017 10:31 2451 Marime text
Pe 4 februarie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 74 de ani, din localitatea Valu lui Traian, despre faptul că, la ora 20.55, a fost sunată pe telefonul fix de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind fiul său, comunicându-i că a fost implicat într-un accident rutier și are nevoie de suma de 12.000 de euro pentru o operație chirurgicală.
 
Persoana în vârstă i-a spus necunoscutului că nu dispune de o asemenea sumă de bani, moment în care convorbirea s-a încheiat.
 
Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 67 de ani, din Constanța, care a fost apelată, la ora 11.00, pe telefonul fix de către un bărbat, care s-a recomandat a fi fiul său și i-a adus la cunoștință că a fost implicat într-un accident
rutier.
 
Vocea necunoscută i-a dat la telefon un alt bărbat, care s-a recomandat a fi medic și care a solicitat o suma de bani pentru a efectua intervenția chirurgicală la un spital din Constanța sau strainătate. Deoarece, persoana în vârstă a cerut detalii despre caz, vocea necunoscută i-a adresat injurii și a încheiat convorbirea.
 
De asemenea, pe 3 februarie, polițiștii din cadrul Secției 1 au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din Constanța, despre faptul că, la ora 23.25, a fost sunat pe telefonul fix de către un bărbat ce s-a recomandat ca fiind fiul său, comunicându-i faptul că a fost implicat într-un accident rutier și are ambele picioare fracturate.
 
Vocea necunoscută i-a dat la telefon un alt bărbat, care s-a recomandat a fi medic și care i-a spus ca intervenția chirurgicală este imperios necesară deoarece fiul său riscă să rămână paralizat pentru toată viața, iar pentru efectuarea operației în Anglia este nevoie de suma de 3.000 de euro.
 
Persoana în vârstă a fost sunată de persoane necunoscute și la data de 04.02.107, ora 09.25, care i-au cerut ca suma de bani să fie depusă într-un cont din Anglia, însă convorbirea s-a încheiat deoarece bătrânul a cerut mai multe detalii despre caz.
 
În toate cazurile, polițiștii au deschis anchete în vederea identificării, depistării și tragerii la răspundere penală a autorilor faptelor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii