Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Momente de mare încărcătură emoțională. Numiri de comandanți noi la unele unități din Comandamentul Flotei

ro

27 Sep, 2017 06:30 6143 Marime text
La începutul acestei săptămâni, în cadrul unui ceremonial de mare încărcătură emoțională, comandantul Flotei, contraamiralul de flotilă Daniel Căpățînă, a prezentat, în fața efectivelor unităților, noii ofițeri numiți în funcții de conducere la divizioanele subordonate Flotei.

La comanda Divizionului 146 Nave Minare Deminare a fost numit comandorul Ciprian Mandachi. Acesta și-a desfășurat anterior activitatea ca locțiitor al comandantului Divizionului 50 Corvete.

Comandantul Divizionului 508 Rachete de Coastă, comandorul Vasile Vrabie și locțiitorul acestuia, comandorul Vasile Lalău, au fost numiți și li s-a acordat totodată gradul de comandor, corespunzător noilor funcții.

Comandorul Vrabie a fost anterior șef de stat major al Grupului de Elicoptere din cadrul Flotilei de Fregate, iar comandorul Lalău a comandat corveta Amiral Petre Bărbuneanu.

Comandantul corvetei Viceamiral Eugen ROŞCA, căpitan-comandorul Cristian Abaianiți a fost promovat ca șef de stat major al Divizionului 50 Corvete.

Sursa foto: Facebook/Comandamentul-Flotei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii