Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursuri noi, şefi vechi, la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa

ro

09 Feb, 2016 00:00 3548 Marime text

 
În luna ianuarie, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a scos la concurs patru funcţii de conducere pentru secţiile: Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) - SMURD, Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară, Serviciul Judeţean de Medicină Legală şi Secţia Laborator Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie.
 
La concursul pentru Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară a participat un singur candidat: medicul Marius Militaru. Proba scrisă a avut loc pe data de 13 ianuarie, iar interviul, la 15 ianuarie. Potrivit managerului unităţii sanitare, dr. Dănuţ Căpăţînă, medicul Marius Militaru a câştigat concursul. Reamintim că acesta a câştigat pentru prima dată concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al acestei clinici în iunie 2011.
 
La concursul pentru şefia UPU - SMURD a participat actualul şef, Rodica Tudoran. Interviul s-a desfăşurat pe data de 13 ianuarie, fiind urmat de proba scrisă şi de cea practică, pe data de 14 ianuarie.
 
La concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al Serviciului Judeţean de Medicină Legală au participat Marius Popa şi Mihai Onciu. Câştigător, cu 319,87 de puncte, a fost desemnat Marius Popa. Cei doi contracandidaţi au susţinut interviul pe data de 14 ianuarie, iar  proba scrisă şi proba practică au avut loc pe data de 18 ianuarie.
 
Postul de medic-şef al Laboratorului Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie a fost ocupat de Camelia Ciobotaru. Interviul a avut loc pe data de 20 ianuarie, iar proba scrisă şi proba practică, la 21 ianuarie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii