Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătiri pentru sezonul rece Ce cumpără RADET Constanţa cu 300.000 de lei (document)

ro

04 Aug, 2015 00:00 2666 Marime text
Regia Autonomă de Distribuţie Energie Termică (RADET) Constanţa lansează organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Achiziţie garnituri pentru schimbătoare de căldură“.
 
Aşa cum reiese din anunţul de invitaţie nr. 377335/03.08.2015, publicat pe licitatiapublica.ro, valoarea estimată a contractului este de 300.000 de lei. „Având în vedere gradul avansat de uzură a garniturilor schimbătoarelor de căldură de tip ICPIAF TLX 250, VICARB V28 şi ALFA LAVAL M10 BFG, etanşarea schimbătoarelor nu se mai poate realiza, fapt ce duce la înregistrarea unor pierderi mari de agent termic primar şi secundar. Pentru reducerea acestor pierderi, este necesară înlocuirea garniturilor uzate cu unele noi“, se arată în caietul de sarcini. Cei interesaţi trebuie să depună ofertele până pe data de 12 august, ora 11.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 14.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 5.940 de lei.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Silviu Eugen Ionescu - director comercial RADET - preşedinte cu drept de vot, membri: Ioana Tănase - director economic RADET, Bogdan Dumitru Orozan - director Producţie RADET, Filoftia Roşu - şef Birou Tehnic-Investiţii RADET, Cornel Tifrea - şef Secţie Reparaţii RADET, Elena Filipescu - consilier juridic RADET, Mirela Daniela Vasiliu - referent de specialitate Birou Achiziţii Publice, Aprovizionare, Depozit RADET, Daniela Panca - consilier juridic RADET.
 
Anunţul de participare la această licitaţie poate fi vizualizat în ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, la secţiunea „Documente“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii