Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana Polaris „Împreună putem menţine oraşul curat“, la cea de-a şaptea ediţie (galerie foto)

ro

22 Aug, 2016 00:00 2385 Marime text
 

Polaris M Holding a demarat, ieri, cea de-a şaptea ediţie a „Caravanei Polaris“, eveniment ce îşi doreşte să atragă atenţia cetăţenilor şi turiştilor asupra menţinerii curăţeniei oraşului Constanţa. Evenimentul s-a desfăşurat în Portul Tomis.
 
Obiectivul acestui eveniment îl reprezintă creşterea gradului de conştientizare a importanţei menţinerii curăţeniei oraşului şi a plajelor, atenţia axându-se asupra fenomenului aruncării ambalajelor pe stradă.
 
„Caravana Polaris“ a fost formată dintr-o echipă de tineri. Aceştia au mers în Portul Tomis, unde i-au încurajat pe constănţeni şi pe turişti să adopte un comportament ecologic faţă de mediul în care îşi desfăşoară activitatea. Promoterii au împărţit cetăţenilor şi turiştilor obiecte promoţionale pentru curăţenie din partea companiei Polaris, dar şi câte şi un făraş şi o măturică.
 
„Ne dorim să formăm un parteneriat împreună cu cetăţenii, deoarece numai împreună putem menţine curăţenia oraşului. Nu este suficient numai să facem curăţenie, trebuie să o şi păstrăm. O atitudine lipsită de civism are efecte grave asupra mediului înconjurător şi a sănătăţii populaţiei. Printr-un simplu gest de a arunca un ambalaj la coşul de gunoi putem face diferenţa între un mediu curat şi sănătos şi un mediu murdar“, au declarat reprezentanţii Polaris.
 
De-a lungul timpului, Polaris M Holding a sprijinit toate acţiunile organizaţiilor neguvernamentale de curăţare a zonelor în care compania nu are obligativitate contractuală. Pe lângă aceste acţiuni, Polaris a demarat o serie de activităţi care au vizat menţinerea curăţeniei oraşului. Dintre acestea, menţionăm efectuarea de acţiuni de ecologizare, montarea de plăcuţe cu mesaje educative şi de responsabilizare a cetăţeanului pe tema menţinerii curăţeniei oraşului şi a colectării selective a deşeurilor, precum şi suplimentarea coşuleţelor stradale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii