Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CA-ul ACN convoacă o nouă şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor

ro

19 Apr, 2014 00:00 1695 Marime text
Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile convoacă Adunarea Generală a Acţionarilor pe data de 21 mai, ora 12.00, la sediul Ministerului Transporturilor. Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare figurează patru puncte, şi anume: aprobarea situaţiilor financiare anuale pentru exerciţiul financiar încheiat la 31 decembrie 2013, însoţite de raportul auditorului independent, aprobarea raportului anual al administratorilor, aprobarea descărcării de gestiune a administratorilor pentru exerciţiul financiar încheiat la 31 decembrie 2013 şi aprobarea repartizării profitului net al exerciţiului financiar încheiat la 31 decembrie 2013.

Amintim că planul de administrare al ACN nu a fost aprobat de fostul ministru al Transporturilor, liberala Ramona Mănescu. De asemenea, amintim că AGA ACN s-a reunit şi pe data de 19 martie într-o şedinţă, dar, la acel moment, punctul privind aprobarea planului de administrare a fost scos de pe ordinea de zi.
Întrebat dacă se aşteaptă ca în şedinţa de 21 mai planul de administrare al instituţiei pe care o conduce să fie, în sfârşit aprobat, director Daniel Georgescu a declarat că „decizia este doar a celor de la Ministerul Transporturilor“. Directorul ACN a menţionat însă că nu are niciun motiv de îngrijorare pe această temă.
Potrivit anunţului referitor la şedinţa AGA, în situaţia neîndeplinirii condiţiilor legale pentru ţinerea AGA la data primei convocări a acesteia (21 mai), se va convoca o nouă şedinţă a AGA pe data de 22 mai, ora 12.00, la sediul Ministerului Transporturilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii