Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afacerile înfloresc Luminiţa Totolici, fostul director adjunct al SPIT Constanţa, şi-a mai deschis o societate

ro

26 Sep, 2014 00:00 4834 Marime text
Luminiţa Totolici, fostul director adjunct al SPIT Constanţa, şi-a mai deschis o societate, care se va ocupa de activităţi de editare a produselor software.

În Monitorul Oficial din 23 septembrie, a fost publicată decizia de înmatriculare şi înregistrare a societăţii comerciale Real Data Net SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia. Noua societate va desfăşura „activităţi de editare a produselor software“. Acţionarii societăţii sunt Mihai Corneliu Angelin, care deţine 10 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, şi Luminiţa Totolici, care deţine, de asemenea, 10 părţi sociale a câte 10 lei fiecare. Cei doi asociaţi sunt şi administratori ai societăţii.

Mihai Corneliu Angelin şi Luminiţa Totolici mai deţin şi societatea SC Real Data Soft SRL, înfiinţată, potrivit Registrului Comerţului, la data de 28 decembrie 2012. Aceeaşi sursă mai indică şi faptul că firma are doi asociaţi persoane fizice, în persoana Luminiţei Totolici, fost director executiv adjunct al SPIT Constanţa, şi a lui Mihai Corneliu Angelin, fiecare dintre cei doi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Anul trecut, în urma negocierii fără anunţ de participare, firma SC Real Data Soft SRL a fost declarată câştigătoarea contractului de „servicii de mentenanţă program informatic“, autoritatea contractantă fiind Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local din Constanţa. Valoarea contractului este de 162.000 de lei. Justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare este aceea că „lucrările / produsele / serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive legate de protejarea unor drepturi de exclusivitate“, astfel că firma câştigătoare, SC Real Data Soft SRL, cu sediul în Constanţa, a fost singura ofertantă. Criteriul de atribuire a contractului a fost preţul cel mai scăzut. Contractul a fost atribuit la data de 1.04.2013, anunţul fiind făcut public o lună mai târziu.

Modificări în alte societăţi

Recent, în calitate de asociat, Luminiţa Totolici a mai operat modificări şi în societatea TDL Soft Group SRL, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial din 2 septembrie. Potrivit acesteia, asociaţii Luminiţa Totolici şi Sergiu Cipirian Suciu au decis cooptarea în societate a lui Adrian Bădilă, născut pe 4 aprilie 1980 în Constanţa, care vine cu un aport la capital de 10 lei, o parte socială. De asemenea, asociaţii au decis retragerea din societate a lui Sergiu Ciprian Suciu, care a cesionat 20 de părţi sociale către Luminiţa Totolici. În urma cesiunii şi cooptării, capitalul social total, în sumă de 410 lei, 41 de părţi sociale, va avea următoarea structură: Luminiţa Totolici va deţine 40 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, cu o cotă de participare la profit şi pierderi de 99%, iar Adrian Bădilă va deţine o parte socială, în valoare de 10 lei, cu o cotă de participare la venituri şi pierderi de 1%.

Afacerile Luminiţei Totolici

Luminiţa Totolici este fostul director adjunct al SPIT Constanţa. Potrivit Registrului Comerţului, Luminiţa Totolici mai apare ca asociat şi în SC Real Data Center SRL, SC Real Data Service SRL, SC Real Data Solutions SRL, SC TDL Soft Center SRL, SC TDL Soft Group SRL, SC TDL Soft Maintenance SRL, unele dintre aceste firme derulând, la rândul lor, în decursul timpului, contracte cu SPIT Constanţa, instituţie în care şi-a desfăşurat activitatea Luminiţa Totolici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii