Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţionarul majoritar al Oil Terminal solicita convocarea Adunării generale a acţionarilor. Iată punctele de pe ordinea de zi!

ro

21 Aug, 2017 13:26 1469 Marime text
Societatea OIL TERMINAL SA informează acționarii cu privire la faptul ca Ministerul Energiei, în calitate de acționar al societății, cu o pondere de 59,62% din capitulul social, a solicitat convocarea adunării generale ordinare a acționarilor cu următoarea ordine de zi:

1. Revocarea unor membri ai Consiliului de Administrație de la Societatea Oil Terminal SA.
2. Numirea membrilor provizorii ai Consiliului de Administrație de la Societatea Oil Terminal SA pe locurile rămase vacante ca urmare a revocării de la punctul 1) de mai sus.
3. Stabilirea duratei mandatului membrilor provizorii ai Consiliului de Administrație.
4. Aprobarea remunerației membrilor provizorii ai Consiliului de Administrație.
5. Aprobarea formei contractului de mandat ce va fi încheiat cu membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie.
6. Mandatarea reprezentantului acționarului de a semna contractul de mandat cu membrii provizorii ai Consiliului de Administrație.
7. Împuternicirea Președintelui Consiliului de Administrație/președintelui de ședința şi a secretarului de ședința pentru a semna hotărârea adunării generale ordinare a acționarilor şi pentru a îndeplini toate şi oricare dintre formalitățile cerute de lege pentru înregistrarea şi asigurarea opozabilității către terțe persoane a hotărârilor adoptate de adunarea generala ordinara a acționarilor, precum şi pentru implementarea acestora. Persoana împuternicita va putea delega altor persoane mandatul cu privire la îndeplinirea formalităților menționate mai sus.

Consiliul de Administrație urmează a convoca Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, în conformitate cu prevederile legale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii