Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4. Accident rutier grav cu victime încarcerate în apropiere de Sibioara. Intervine elicopterul SMURD(galerie foto+video)

ro

01 May, 2017 12:07 41907 Marime text
Un nou accident a avut loc astăzi în jurul orei 12.00 pe DN 22 Tulcea Constanţa, în apropiere de intersecţia cu drumul dintre Sibioara şi Mihail Kogălniceanu. Spre locul accidentului se îndreaptă medicii de la Ambulanţă pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor. La faţa locului au fost solicitaţi şi pompierii de la Descarcerare pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate ale maşinilor. 

UPDATE: 16.21

MM, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Lumina, a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Conducătorul auto avea 0,88 mg alcool in aer pur expirat, în urma accidentului fiind înregistrate patru persoane vătămate corporal. Conducătorului auto i s-a intocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice și pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE: ora 13.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Constanța, circulația rutieră pe DN22 Constanța – Tulcea s-a reluat în condiții normale. Din cauza unei coliziuni dintre două autoturisme, traficul fusese întrerupt pe ambele sensuri în zona localității Sibioara.


UPDATE: ora 12.30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni dintre două autoturisme, circulația rutieră pe DN22  Constanța – Tulcea este întreruptă pe ambele sensuri în zona localității constănțene Sibioara. Șoferii sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului și să manifeste înțelegere față de situația creată

UPDATE: ora 12.20

La locul accidentului intervine şi elicopterul SMURD. Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă la faţa louclui au fost găsite 4 victime,constiente,stabile. Una dintre acestea a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. 

Din primele informaţii în accident au fost impliucate două autoturisme un Audi şi un autoturism înmatriculat în Bulgaria.  

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii