Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea 8 martie Constanta 4 grade, Tulcea 2 grade

ro

08 Mar, 2010 13:03 1446 Marime text

Astăzi vremea va fi deosebit de rece pentru prima decadă a lunii martie. Cerul se acoperă treptat de nori în toate regiunile, începând dinspre sud, unde vântul bate din ce în ce mai tare până ajunge la rafale de 70 de km/h. După-amiază ninge mai ales în Lunca Dunării şi în sudul Dobrogei. În rest vor fi doar fulguieli izolate. Maximele zilei sunt cu circa 4 grade mai mici decât mediile climatologice, între minus 3 grade în depresiuni şi 5 grade în Câmpia de Vest.

În vestul, nord-vestul şi centrul ţării cerul se înnorează treptat până diseară, vor fi condiţii ca izolat să fulguiască. Valorile termice sunt de 4 grade la Alba Iulia şi la Arad, 2 la Sibiu şi minus 3 la Miercurea Ciuc. În sud cerul e acoperit încă de dimineaţă, iar după-amiază şi seara ninge slab. Vântul se intensifică şi va afecta vizibilitatea. Temperatura aerului rămâne destul de scăzută pentru această perioadă a anului cu 2 grade la prânz în Craiova, Giurgiu şi Călăraşi şi doar 1 grad la la Alexandria şi Ploieşti.

Şi în Dobrogea sunt înnorări acccentuate şi se aşteaptă ninsori, iar vântul suflă cu putere mai ales în sudul regiunii. În termometre sunt 2 grade la Tulcea şi 4 la Constanţa.

În sudul Moldovei cerul este acoperit de nori, dar ninsorile apar cel mai probabil dupa căderea nopţii, în schimb în nord se mai zăreşte şi soarele, cel puţin la începutul zilei. Maximele termice sunt de 2 grade la Galaţi, 0 la Iaşi şi minus 2 la Suceava.

Sursa:realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii