Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 25 iunie Constanta 21 grade, Tulcea 19 grade

ro

25 Jun, 2010 12:17 1344 Marime text

Pentru Dobrogea meteorologii prognozează vreme răcoroasă şi instabilă. Nu lipsesc aversele şi fenomenele electrice iar maximele rămân sub mediile climatologice. 21 de grade la Constanţa şi 19 la Tulcea.

În vest, nord şi în centru cerul este temporar noros, dar ploile preferă estul şi nordul Transilvaniei şi sunt mai puţine în celelalte zone. Maximele termice sunt în creştere uşoară şi ajung la 20 de grade la Cluj Napoca, 21 în Baia Mare şi la Sibiu şi 23 de grade la Timişoara.

În sud, în Oltenia condiţiile de ploaie sunt mai reduse, dar spre estul Munteniei norii sunt tot mai mulţi şi cad averse însoţite izolat de tunete şi fulgere. La amiază termometrele arată 25 de grade la Drobeta Turnu Severin şi la Craiova şi 26 la Giurgiu. În Buzău şi la Brăila, unde se anunţă ploi, maximele se opresc la 22 şi 21 de grade.

În Moldova predomină aversele, foarte posibil asociate pe arii restrânse cu tunete şi fulgere. Sunt aşteptate chiar şi cantităţi de apă mai însemnate, izolat. Din cauza norilor şi ploilor, maximele nu depăşesc 19 grade la Galaţi, 18 la Iaşi şi 17 în Bacău şi la Suceava.

După o noapte cu cer temporar noros, în Capitală astăzi şansele de ploaie nu sunt prea mari. Vântul suflă cel mult moderat. Până la amiază în termometre se adună 23, 24 de grade, uşor cam răcoare pentru data din calendar. Presiunea atmosferică măsoară 750 milimetri coloană de mercur şi scade uşor.

Sursa: realitatea.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii