Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vîntu, interviu exclusiv la Realitatea Interceptările mele se derulează încă din 2006

ro

12 Oct, 2010 01:29 1085 Marime text
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a declarat, în cadrul emisiunii Ora de foc, că în 2006, extrem de iritat de o declaraţie a lui Băsescu despre un furt din Banca Agricolă, a început un lobby pentru suspendarea sa.

Interceptările mele se derulează din 2006. Multitudinea este greu de imaginat. Sunt multe convorbiri private, cu soţia. Voi pune aceste transcrieri la dispoziţia presei.

În 2006, extrem de iritat de o declaraţie a lui Băsescu despre un furt din Banca Agricolă, am început un lobby pentru suspendarea sa. Domnul Băsescu m-a rugat atunci să încetez cu acest lobby. Am discutat cu toată lumea care avea posibilitatea să decidă suspendarea sa: partide parlamentare, oameni de afaceri.

Sunt total împotriva oricărei forme de manifestare violentă. Suspendarea domnului Băsescu trebuie făcută numai prin mijloace constituţionale.

În România, în ultima vreme, am început să nu mai comunicăm. Atmosfera este irespirabilă.

Nu sunt un tip arogant, îmi apăr doar demnitatea.

Nu sunt provocări la adresa şefului statului. Nu doar Băsescu este vinovat, ci şi şefi ai unor instituţii din România.

Stenogramele sunt în dosarul prezentat în instanţă. Voi accepta să fie făcute publice.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost luni la Parchet, unde i s-a prezentat materialul de urmărire penală. Procurorii sunt aproape de finalizarea anchetei, în care omul de afaceri este acuzat de favorizarea infractorului.

Prezent la Parchet, şoferul lui Sorin Ovdiu Vîntu, Alexandru Stoian, a depus plângere penală împotriva procurorului care anchetează cazul, Marius Iacob

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii