Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Videanu PSD este disperat si lipsit de onoare

ro

09 Dec, 2009 18:01 585 Marime text

PD-L respinge acuzaţiile PSD privind fraudarea alegerilor din 6 decembrie. "Aş vrea să condamn comportamentul jignitor, disperat şi umilitor la adresa cetăţenilor, instituţiilor statului.

Faptul că nu au onoarea şi demnitatea să recunoască rezultatele alegerilor este trist. Nu au reuşit să demonstreze cu un vot că au fost date în favoarea unui candidat sau a altuia.

De aici până la a dicta politic de la sediul PSD să aresteze pe unul sau altul demonstrează cât de democratic este acest partid", a declarat astăzi prim-vicepreşedintele PD-L Adriean Videanu, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul partidului. Videanu crede că şansele ca judecătorii Curţii Constituţionale să declare nule rezultatele alegerilor din 6 decembrie nu prea există."Şansele sunt zero.

Nu sunt îndeplinite condiţiile legale, astfel încât Curtea Constituţională să se poată pronunţa pe acest subiect. Este strict un demers disperat al PSD. Numărarea paralelă de PD-L are la bază copiile după procesele verbale semnate de reprezentanţii partidelor politice.

Excludem orice tentativă de fraudă atâta vreme cât reprezentanţii coaliţiei PSD-PNL-UDMR-PRM-PNG au fost majoritari în secţii", a declarat Videanu.

Acesta a negat şi acuzaţiile referitoare la ştergerea imaginilor din secţiile speciale. Această operaţiune este prevăzută de lege, iar imaginile au fost trimise BEJ-urilor, iar ulterior BEC, a declarat Videanu citat de realitatea.net.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii