Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Verişoara" lui Băsescu de la „Zece pentru România" a fost la înmormântarea mamei preşedintelui

ro

16 Dec, 2010 18:27 3436 Marime text
inmormantare_mama_lui_basescu_2291_.jpgFemeia care susţine că este verişoara preşedintelui Traian Băsescu şi care a ridicat un premiu în numele acestuia la gala „Zece pentru România" a participat şi la funeraliile mamei primului om din stat.

inmormantare_mama_lui_basescu_229_.jpgAşa-zisa verişoară a putut fi văzută printre oamenii prezenţi în Cimitirul Central la înmormântarea Elenei Băsescu. La gala „Zece pentru România" femeia a spus, potrivit www.realitatea.net , că se numeşte Daniela Alexandra Zamfirescu, că este verişoara preşedintelui Traian Băsescu şi a venit să ridice trofeul. „Sunt onorată să ridic acest premiu decernat verişorului meu Traian Băsescu, preşedintele României.

verisoara_32931400_.jpgÎn numele lui vă mulţumesc enorm. Mă numesc Daniela Alexandra Zanfirescu şi eu cred că multă lume din această sală mă cunoaşte", a declarat Daniela Alexandru Zamfirescu. Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a spus, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii „Ultima oră" de la Realitatea TV, că „preşedintele nu a desemnat pe nimeni să ridice premiul".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii