Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trimisi in judecata pentru ucidere din culpa si omor

ro

18 Aug, 2010 20:53 1164 Marime text

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus astăzi, trimiterea în judecată a inculpaţilor Remus Bistriţă şi Ionel Enache.

Primul este cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. La data de 3 august, conducând autoturismul marca BMW cu nr. de înmatriculare B-02-LEW pe B-dul Aurel Vlaicu din Constanţa, din cauza vitezei excesive de peste 100 km/h, în zona intersecţiei cu str. Dispensarului, a accidentat-o mortal prin impact frontal pe victima Stoian Angela, de 58 de ani, care se angajase regulamentar în traversare pe marcajul pietonal.

În sarcina celui de-al doilea, Ionel Enache, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de omor, s-a reţinut că în noaptea de 4 spre 5 august, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în cursul unui conflict spontan, generat de motivaţii homosexuale, l-a ucis pe Constantin Coţofanu, prin aplicarea repetată de lovituri cu pumnii şi picioarele în partea superioară a corpului, precum şi prin comprimarea cu genunchii în zona coastelor, după care a ascuns cadavrul într-o groapă din apropierea barăcii în care locuiau amândoi, situată într-o zonă virană de pe str. Voievozilor a municipiului Constanţa. După ce şi-a revenit din starea de ebrietate inculpatul s-a predat organelor de poliţie, cărora le-a indicat ulterior şi locul în care ascunsese cadavrul victimei.

Dosarele celor doi au fost trimise la Judecătoria Constanţa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii