Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:39 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TOP câştiguri la loto care s-au transformat în tragedii

ro

14 Sep, 2010 15:37 1774 Marime text

tt_70297600.jpgŞtim bine că toţi ne dorim să câştigăm la loto. Avem, însă, 10 poveşti care ar trebui să ne facă să ne gândim mai bine la ce înseamnă un astfel de câştig.

Poveştile ce urmează s-au întâmplat în SUA, dar, oricum, merită toată atenţia pentru că dovedesc că banii nu aduc fericirea şi că o sumă mare venită din senin îţi poate distruge viaţa!

10. Înainte de 1989, viaţa lui Willie Hurt din Michigan era relativ perfectă. Avea o soţie, o familie şi totul era în limitele normalităţii. Apoi a câştigat 3,1 milioane la loto, iar în următorii doi ani totul s-a dus de râpă. Şi-a pierdut soţia şi copiii, iar banii s-au terminat în urma unui proces de divorţ scandalos şi din cauza consumului excesiv de cocaină,scrie tabu.ro.

09. În 1993 Suzanne Mullins din Virginia a câştigat 4,2 milioane de dolari. Şi a cheltuit fără să se gândească la taxe şi impozite astfel încât în 2004 nu numai că nu mai avea niciun ban pus deoparte, dar avea datorii la stat de peste 150 de mii de dolari. Ea justifică această situaţie pein faptul că a plătit spitalizarea fiului ei cu un milion de dolari pentru că acesta nu avea asigurare medicală. Stupid!

08. Evelyn Adams din New Jersey a câştigat de două ori la loterie în 1985 şi 1986! În total aprope 5 milioane şi jumătate de doalri. Cu toate acestea în 2005 ea trăia într-o rulotă după ce dăduse bani la
toată lumea sau jucase sume importante la jocurile de noroc.

07. Alex şi Rhoda Toth au fost unul dintre cele mai fericite cupluri de pe pământ în 1990. În anul respectiv ei au câştigat 13 milioane de dolari de care, evident, s-a ales tot praful. În 2006 nu mai aveau nici curent electric, cuplul era acuzat de evaziune fiscală, iar Rhoda a fost condamnată la doi ani de închisoare şi a primit o amendă de 1,1 milioane de dolari pentru că a minţit autorităţile că nu se poate
prezenta la proces din cauza infirmităţii. A fost, însă, filmată mergând nestingherită prin curte.

06. Povestea lui William Post poate fi, cu uşurinţă, sursă de inspiraţie pentru un scenariu de film. Mama lui a murit când el avea 8 ani, tatăl l-a trimis la orfelinat, iar apoi a devenit un hoinar pe străzile Americii. Până în 1988 când a câştigat 16,2 milioane de dolari la loto. Sumă aparent insuficientă pentru Post care în câteva luni a devenit falit după ce cheltuise toţi banii pe case, maşini, bărci şi un avion. A murit sărac şi spunând că era mult mai fericit înainte de neaşteptatul câştig.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii