Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Titi Saban, trimis in judecata

ro

18 Jun, 2010 20:59 1094 Marime text

Ieri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Titi Şaban, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice, având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi dare de mită în formă calificată.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în seara zilei de 19 mai 2010 inculpatul a fost prins la volanul autoturismului proprietate personală conducând sub influenţa băuturilor alcoolice pe drumurile publice din oraşul Babadag. S-a stabilit că inculpatul avea în sânge o alcoolemie de 1,25 gr.%0. Procesul - verbal de constatare a infracţiunii a fost înregistrat la Poliţia oraşului Babadag, constituindu-se dosar penal, repartizat spre repartizare unui agent de poliţie din cadrul acestei instituţii. Încă din ziua precedentă inculpatul i-a sugerat lucrătorului de poliţie să rezolve problema într-un mod nelegal. Prin aceeaşi metodă a încercat Şaban să îşi rezolve problema şi în zilele următoare, până când, lucrătorul de poliţie l-a denunţat procurorilor. Astfel, Titi Şaban a fost surprins în flagrant în timp ce oferea lucrătorului de poliţie, la sediul Poliţiei oraşului Babadag, suma de 1.000 lei pentru a nu înregistra dosarul penal în care era cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală.

Tribunalul Tulcea, a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, începând ca data de 21.05.2010, măsura fiind însă înlocuită cu obligarea de a nu părăsi ţara, prin admiterea recursului inculpatului de Curtea de Apel Constanţa. Titi Şaban riscă pedepse între 1 - 5 ani pentru infracţiunea la regimul rutier şi între 6 luni - 5 ani, cu majorarea acestui maxim cu până la 2 ani pentru infracţiunea de corupţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii