Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Vasile Blaga, denunţat de Darius Vâlcov

ro

21 May, 2015 17:56 1494 Marime text
 
Vasile Blaga a fost denunțat de Darius Vâlcov în fața procurorilor, informează B1 TV. Fostul ministru de Finanțe a fost testat cu detectorul de minciuni.

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a vorbit într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "X-Press", difuzată de B1 TV, despre  ginerele său, Ionuț Rudeanu, precizând că nu este implicat în afacerile sale și că este deranjat ca numele lui să fie legat de acest scandal.

“Nu am vorbit cu ginerele meu, dar am spus, încă de ani buni, că sunt deranjat ca numele meu să fie legat de afacerile acestuia. Dacă cineva a greșit trebuie să răspundă în fața legii, indiferent de cine este. Niciodată nu am intervenit pentru a favoriza un contract. Nu mă bucur, e soțul fiicei mele, tatăl nepotului meu”, a spus Vasile Blaga în cadrul emisiunii moderate de Sabin Orcan.

Întrebat dacă Rudeanu ar fi intrat în posesia contractelor cu statul fără ajutorul său, Blaga a dezvăluit că nu ar fi intervenit niciodată la premier.

“Mă vedeați pe mine în stare să intervin la Ponta? Mă vedeți în stare să intervin să îi rog? Tocmai asta mă deranjează pe mine: că nimeni nu crede, din păcate, că nu am intervenit niciodată în favoarea lui. Asta i-am zis acum un an: îmi pare rău de tine, ești parte din familie, dar gândește-te ce prejudiciu îmi aduci tu mie”, a mai adăugat copreședintele PNL.

Sursa: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii