Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:49 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse medicale Liana Dumitrescu a murit din cauza anticoncepţionalelor incompatibile

ro

27 Jan, 2011 21:08 1741 Marime text

Surse medicale au declarat pentru Adevărul că deputata Liana Dumitrescu a murit din cauza anticoncepţionalelor incompatibile.

Deşi medicii refuză să vorbească încă despre cauzele acestei afecţiuni care i-a fost fatală, surse medicale susţin că atacul cerebral suferit de politician ar fi fost cauza unui tratament cu anticoncepţionale contraindicat care i-ar fi produs aceste reacţii adverse foarte grave.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 27 Jan, 2011 20:18 blesteme la cit rau a facut-a fraudat alegerile-unde ati vazut minoritatae macedoneana a rusilor? exista asa ceva? e inventia lui hrebengiuc,amantul ei varujan pambucian si basescu -boc-luau milioane de euro de la buget-amanta lui pambucian a fost adusa la minoritati apoi pusa la albanezi cu care nu avea legatura ,apoi la macedonenii slavi-sanchi-ptr fraudarea alegerilor amantul varujan pambucian a bagat o la comisia de tehnologia informatiei unde sef era amantul ptr a face softul de masluire a alegerilor cu ajutorul asesoft si firma cct a lui pambucian care a luat contracte de milioane euro fara licitatie-dar dna tace ia spaga dle basescu traian -bin laden -e alqueda acolo-urmeaza pambucian si dan diaconescu sa i arda focul iadului blestemati si iusein ibram
  • radu mazare 27 Jan, 2011 17:26 la multi ani