Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA şi-a mobilizat forţele la Cernavodă

ro

01 Jul, 2011 22:28 721 Marime text

În urma ploilor abundente, ce au depăşit mediile normale de precipitaţii, căzute în cursul zilei de astăzi, mai multe străzi din centrul oraşului Cernavodă au fost inundate. Practic, în partea cea mai de jos a oraşului, apa a ajuns la 40 - 50 cm înălţime.

Având în vedere situaţia din oraşul Cernavodă, la nivelul Centrului Zonal Vest S.C. RAJA S.A. Constanţa, numărul echipelor de intervenţie s-a triplat pentru această perioadă. Pentru a face faţă situaţiei, pe lângă forţa umană, S.C. RAJA S.A. a mobilizat şi toate utilajele necesare în aceste situaţii (vidanje, motopompe).

La ora actuală, în zona centrală a oraşului Cernavodă acţionează 9 echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare. Încă din primele momente echipele RAJA s-au aflat pe străzile din Cernavodă, iar prima măsură luată a fost ridicarea capacelor de canalizare din zona de jos a oraşului.

Cele mai afectate străzi au fost Canalului, Anghel Saligny şi Daciei. Pe acestea au fot inundate 10 case şi grădini şi sediul unui partid politic. La ora actuală, nu mai sunt probleme deosebite, în sensul că apa s-a retras de pe străzi, iar situaţiile prezentate mai sus sunt în curs de rezolvare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii