Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Protejati cele 12.000 de leghe de mari europene!", la Tulcea

ro

12 Jun, 2010 21:04 1176 Marime text

La Tulcea a fost inaugurat, în această după-amiază, parcul Veolia, aceasta fiind una din acţiunile programului "Protejaţi cele 12.000 de leghe de mări europene!", organizat de o companie franceză în parteneriat cu UNESCO.

Parcul Veolia, potrivit primarului oraşului Tulcea, Constantin Hogea, are o suprafaţă de 5.444 de metri pătraţi, valoarea totală a investiţiei fiind de 450.000 de lei. Din această sumă, 150.000 de lei reprezintă contribuţia societăţii Apa nova Bucureşti.

În cadrul programului "Protejaţi cele 12.000 de leghe de mări europene!",tot azi, la Centrul Ecoturistic Delta Dunării, va avea loc vernisajul expoziţiei "O şansă Dunării albastre", Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării, eveniment organizat cu sprijinul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, acvariul urmând să fie dotat de compania franceză cu 16 vitrine de expunere.

Mâine dimineaţă, cei aproape 150 de invitaţi vor pleca în Delta Dunării, satul Sfântu Gheorghe urmând să găzduiască o serie de acţiuni care au drept obiectiv realizarea unui schimb de experienţă între reprezentanţii ţărilor care au ieşire la mări europene precum şi cei ai ţărilor ale căror râuri se varsă în mările europene, întâlniri realizate în scopul protejării mediului înconjurător şi pentru o dezvoltare durabilă.

Sursa: agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii