Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propuneri de arestare in dosarul de camatarie Iata lista inculpatilor

ro

14 Aug, 2010 12:48 2498 Marime text

jud_ciocan.jpgAseară, a fost înregistrat Dosarul penal 31849/212/2010 din data de 13.08.2010, având ca obiect propunere de arestare preventivă a inculpatului. Aceştia au mandate de arestare pentru 29 de zile.

Iată lista inculpaţilor, aşa cum apare pe rolul Judecătoriei Constanţa:

TAIR SAMET : Inculpat

TAIR ALI : Inculpat

DRAGOMIR ION LUCIAN : Inculpat

DRAGOMIR NAGIE : Inculpat

ISMAIL AMET : Inculpat

ISMAIL ARUN : Inculpat

IUSEIN GEILAN : Inculpat

IBRAIM IUSEIN : Inculpat

DERVIS NEDRET : Inculpat

IBRAIM ERDINCI : Inculpat

TAIR BENGHIUZEL : Inculpat

IASAR DEMIS : Inculpat

IUSEIN NIAT : Inculpat

MEMET ASAN : Inculpat

MEMET BAIRAM : Inculpat

MEMET NIAT ALBAI : Inculpat

IUSEIM ERDINCI : Inculpat

IASAR ALI : Inculpat

În sarcina acestora s-a reţinut că, în perioada ianuarie 2009 - august 2010, l-au ameninţat cu moartea (în mod direct sau telefonic) pe Ion Şerban, dar şi pe membrii familiei. Mai mult decât atât, poliţiştii spun că grupul infracţional a provocat numeroase distrugeri la sediul societăţii GTS Intermed SRL, administrată de Ion Şerban, fost om al legii, cu scopul de a-l determina să le înmâneze diverse sume de bani reprezentând presupuse dobânzi de tip cascadă pentru împrumuturi acordate anterior de inculpaţi. În anul 2006, Ion Şerban a împrumutat 800 de mii de euro, însă cei mai sus precizaţi au obţinut de la afacerist aproape două milioane de euro. Dintre cei 18 inculpaţi, 15 au fost reţinuţi de poliţişti în cursul dimineţii de vineri şi au fost prezentaţi la procuror pentru audieri. În privinţa lui Demiş Iaşar, Nedret Derviş şi Erdinci Iuseim a fost formulată propunere de arestare în lipsă, din cauza faptului că aceştia se sustrag urmării penale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mai sunt cativa 14 Aug, 2010 09:57 dar a mai ramas giolacai arsene care la si batut la el in firma. pe asta de ce l-au scapat? ca are niste filmari cu niste politisti si procurori care le da taxa de protectie lunar? le era frica sa nu le gaseasca la perchezitii?