Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo pentru azi

ro

28 Nov, 2009 14:44 1010 Marime text

În ţară, valorile de temperatură se vor menţine mai ridicate decât mediile climatologice ale perioadei, cu maxime cuprinse între 7 şi 17 grade şi minime între 1 şi 9 grade. Cerul se va înnora treptat începând din regiunile vestice. Va ploua în cea mai mare parte a ţării, ziua în jumătatea de vest, iar în cursul nopţii îndeosebi în centru, sud şi în est. La munte, la peste 1800m, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În zonele joase, local, dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţa. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte.

În rest, cerul va fi variabil dar va mai fi ceaţă, local, mai ales în regiunile sudice şi estice. Vântul va prezenta unele intensificări, pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade, iar cele minime între -2 şi 8 grade, mai scăzute in depresiuni.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a intervalului, când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 14 ... 15 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade. La începutul intervalului vor fi condiţii de ceaţă.

La munte, valorile termice se menţin la valori mai ridicate decât mediile climatologice. Cerul se va înnora treptat şi pe arii extinse vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, iar la peste 1800m sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Pe văi şi în depresiuni vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va prezenta unele intensificări pe creste.

Antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii