Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo-21 octombrie Cât va fi temperatura maximă la Constanţa

ro

21 Oct, 2011 12:03 1353 Marime text

Se face frig azi, cu maxime de numai 6 grade în vest, centru şi nord, unde norii toarnă ploi mai toată ziua.

Maximele rămân însă mari în sud, unde încă e soare. Lamunte, în special în Carpaţii Orientali, revine lapoviţa şi ninsorile.

În interiorul arcului carpatic, vremea e azi şi cu 8 grade mai rece ca ieri. De la 9 grade la Cluj şi 10 grade în Timişoara, maximele urcă spre cel mult 14-15 grade la Sibiu şi Braşov. Norii sunt compacţi peste Banat, Crişana, Maramureş şi Transilvania, iar ploile ocupă aici arii mari.

În sud, aerul rece încă nu a ajuns, aşa că e cam ca ieri în această parte a ţării. Vântul e o idee cam agitat în estul Munteniei, dar temperaturile urcă la 18 grade la Piteşti, 19 la Craiova şi chiar 20 la Giurgiu.

Nici dobrogenii nu simt de azi schimbările vremii. Aici soarele este nestingherit de nori, vântul nu trece de moderat, iar maximele ating 17 grade la Constanţa şi 16 la Tulcea.

Partea de nord a Moldovei are parte de o răcire serioasă a vremii. Abia dacă se mai fac 7 grade la Suceava şi 9 la Piatra Neamţ şi Botoşani. Local, ploile se arată şi ele în această parte a regiunii, dar în rest soarele îşi face şi el loc în peisaj, iar temperaturile urcă spre 15 grade la Focşani şi Galaţi, dar vântul începe să sufle cu putere, semn că vremea se va strica şi aici.

Bucureştenii au încă parte de o porţie bună de soare, aşa că temperatura încă nu scade prea mult. La amiază vom avea parte de 18 grade, fără vânt sau ploi.


sursa: http://www.realitatea.net/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii