Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo 1-2 februarie(Video)

ro

01 Feb, 2011 20:13 957 Marime text

După lăsarea serii gerul se reîntoarce treptat în cea mai mare parte a ţării. De altfel, scăderea temperaturii este accentuată mai ales de cerul aproape fără nori, dar şi de ceaţa care nu vine singură, ci şi cu ceva depunere de chiciură mai ales prin sud, vest şi centru.

Până mâine dimineaţă, mercurul va tot coborî la valori de la minus 16 la cel mult minus 6 grade Celsius, în timp ce în Transilvania, aşa cum ne-am obişnuit, gerul este încă şi mai ascuţit, cu valori nocturne care ar putea atinge şi minus 20 de grade.

De altfel, ziua începe cu ger în aproape toate regiunile ţării. Presiunea atmosferică este însă relativ ridicată, fapt ce se traduce prin vreme mai degrabă însorită, cu doar câţiva nori inofensivi. E drept însă că ceaţa va persista şi peste zi în unele zone din sudul ţării, ceea ce va face ca temperaturile să nu urce prea mult. Maximele, de altfel, la nivelul întregii ţări, se vor încadra între minus 6 grade în zonele cu ceaţă şi 4 grade cu plus la deal, unde soarele răzbate destul de repede printre nori. În rest însă, vântul nu se prea simte, iar ninsorile par să îşi fi luat la revedere de la noi, cel puţin deocamdată.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii