Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo - 10 februarie

ro

10 Feb, 2011 12:40 959 Marime text

Ceaţa matinală este fenomenul meteo al zilei - dar numai în zone restrânse din vestul şi centrul ţării, de această dată. În rest, vreme frumoasă, iar la amiază temperaturile cresc din nou peste normalele perioadei, deşi vor fi sub nivelul celor de ieri: de la 0 la 9 grade, chiar 10-11 în regiunile sudice. Vântul se intensifică nu numai în Moldova şi la munte, ci şi în Dobrogea, dar spre seară se linişteşte.

Bucureştenii se bucură azi de soare mult, dar temperatura aerului mai scade. Nu se simte totuşi prea accentuat răcirea, maxima urmând încă să atingă 8-9 grade Celsius.

Mâine încep să se adune nori pe cer în mai multe regiuni ale ţării. Revin, aşadar, precipitatiile, mai ales spre seară. Zonele cu ploi, dar în acelaşi timp sub influenta unei mase de aer mai cald sunt: Maramureş, Crişana, Banat, nordul Transilvaniei şi al Moldovei.

Dacă ziua vom vorbi în general de ploi, spre seară, odată cu răcirea vremii, se pot transforma în lapoviţe şi poate chiar ninsori slabe. În sud şi sud-est soarele domină ziua. La nivelul întregii ţări, maximele anunţă încă o zi caldă cu valori de la 3 la 11 grade.

În Bucureşti ziua de mâine începe cu ceaţă, dar vântul de la amiază o risipeste si temperatura ajunge din nou la 8-9 grade.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii