Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL nu mai participa la intalnirea cu presedintele si sindicatele

ro

11 May, 2010 14:50 1031 Marime text

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat în urmî cu câteva minute că PNL a decis să nu mai meargă la întâlnirea dintre preşedinte, reprezentanţi ai Guvernului şi sindicate, deoarece Traian Băsescu are impresia că a constituit o celulă de criză pe care o conduce. "Azi constatăm că preşedintele socoteşte că s-a constituit un fel de organism pe care îl conduce. Noi nu am anunţatieri că venim la un organism constituit şi condus de preşedinte. În condiţiile în care nu avem de-a face cu o întâlnire serioasă, nu participăm la o celulă de criză pe care crede că a constituit-o preşedintele Băsescu", a explicat Antonescu refuzul de a mai onora invitaţia, adăugând că organizatorii au anunţat că din partea partidelor poate participa doar o singură persoană.

Crin Antonescu a mai spus că PNL nu va duce "niciun fel de dialog" cu acest Guvern, dar că liberalii sunt deschişi discuţiilor cu sindicatele şi patronatele.

Sursa: newsin.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 11 May, 2010 11:18 Presedintele PNL,CRIN ANTONESCU nu RECUNOASTE Presedintele ROMANIEI in funcție !!! Ca dovada lipsa de interes pentru COLABORARE cu acesta,ceeace dovedeste ca LIBERALUL este dornic de a avea si de a lua DECIZII SOLO, DICTATORIAL ”LIBERALE” !!!