Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patapievici sustine ca n-a mentionat existenta vreunei casete privindu-l pe Geoana

ro

10 Dec, 2009 20:21 1037 Marime text

Horia Patapievici, directorul Institutului Cultural Român, a dat câteva explicaţii în legătură cu declaraţiile sale din publicaţia spaniolă La Vanguardia.

"Dl. Patapievici n-a menţionat existenţa vreunei casete privindu-l pe dl. Geoană: el a spus doar că d-lui Băsescu i s-a oferit o astfel de casetă şi a refuzat-o. N-a vorbit despre videocasete - adevărate sau false sau care există sau nu - ori îndreptate împotriva cuiva, ci despre atitudinea morală a d-lui Băsescu", scrie jurnalistul străin.

"Am pomenit de existenţa acestei casete, fără alte referiri, pentru a sublinia diferenţa dintre atitudinea adversarilor preşedintelui Băsescu, care s-au pretat la falsificarea unei casete pentru a-l compromite, şi atitudinea preşedintelui Băsescu însuşi. În discuţia cu jurnalistul spaniol nu am făcut nici o referire negativă ori derogatorie la adresa d-lui Geoană, aşa că aprecierea domniei sale cum că "Patapievici umblă cu porcării" este gratuită, consecinţă regretabilă a dezinformării", spune şi Horia Patapievici, potrivit comunicatului.

"Consider că orice supra-interpretare, ignorând precizările făcute de însuşi jurnalistul spaniol în emailul menţionat, reprezintă o speculaţie în afara adevărului", adaugă acesta relateaza realitate.net.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marcus 10 Dec, 2009 19:24 Pai Cum Sa Dea, bre, Basescu caseta?!!! Erevan News Agentia de presa Erevan News a preluat de pe blogul Lilicka un fragment tradus din limba spaniola, fragment extras dintr-un interviu dat de intelectualul neamului, Patapievici, unui ziar iberic si reprodus mai jos: ” -Obscen. Nu cred că Basescu a lovit copilul ci cred că doar l-a împins. Greşeală sa a fost ca nu a negat imediat. A fost un pic ca in cazul lui Bill Clinton, in chestiunea cu sexul oral… Apropo, ştiu din surse sigure ca lui Băsescu i-a fost oferita o caseta cu Mircea Geoana primind un sex oral şi a refuzat să-l folosească împotriva lui. Este un om cinstit, credeti-mă.” Aprofundand subiectul, reporterul nostru de investigatii, Varujan Arachelian, a descoperit, vizionand caseta cu pricina, ca aceasta nu a fost data publicitatii, nu datorita onestitatii d-lui presedinte Basescu, ci datorita faptului ca in caseta respectiva, d-l Geoana juca la double-mouth, cei doi prestatori de servicii orale fiind domnisoara Patapievici si oops, guess who?….. A consemnat pentru Dvs, Varujan Arachelian