Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizatia Municipala PDL strange ajutoare pentru Moldova

ro

02 Jul, 2010 01:47 874 Marime text

Joi, 1 iulie, la orele 19, in incinta restaurantului Doina din Mamaia, Organizaţia Municipală a PDL Constanţa a organizat o întâlnire unde au participat peste 200 de membri de partid în cadrul căreia s-a demarat campania -„PDL Constanţa, alături de oameni" - o acţiune de adunare de ajutoare pentru sinistraţii afectaţi de inundaţii.

În cadrul adunării, preşedintele Organizaţiei Municipale PDL Constanţa, doamna deputat Maria Stavrositu, a transmis fiecărui preşedinte de secţie de votare sarcina de a lua legătura cu membrii de partid din organizaţiile de care răspund, pentru a colecta din aceste zone ajutoare pentru sinistraţi. Aceste ajutoare urmează să fie depozitate la sediul organizaţiei municipale, urmând ulterior să fie trimise către sinistraţii din Moldova.

Membrii PDL şi-au manifestat sprijinul şi simpatia pentru cei afectaţi de aceste calamităţi şi totodată şi-au exprimat dorinţa de a ajuta fiecare după posibilităţi pe semenii lor aflaţi în necaz.-„Cu toţii trecem prin vremuri grele, fiecare dintre noi se confruntă cu necazuri, dar trebuie să fim solidari cu oamenii care o duc din păcate şi mai greu decât noi„ - a declarat unul din participanţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii