Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi arestari in cazul Cogealac

ro

13 Aug, 2010 19:10 1866 Marime text

Fratele viceprimarului din Cogealac, Mihai Dore, a fost reţinut urmând a fi prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă. Preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), avocatul Aurelian Pavelescu, apărătorul edilul suspendat din Cogealac, Hristu Cati, critică acţiunea Parchetului. „Astfel de acţiuni nu au nici un suport juridic. Acest lucru se va dovedi, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieşi la lumină", a mai spus Pavelescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 13 Aug, 2010 16:48 Pentru a ni se face dreptate si LOCURI DE MUNCA in Romania , trebuie sa SCAPAM, sa fie PRINSA in flagrant sau nu , MAFIA RUSEASCA ce ia AMPLOARE, castiga teren in Dobrogea...
  • gigi 13 Aug, 2010 15:36 Nu va mai cautati dreptatea in Romania pentru ca nu o veti gasi! Mai bine cumparati-va arme si impuscati pentru ca nu veti fi pedepsiti! In aceasta situatie victimele vor fi considerate infractori! Sau cel putin asa se intelege din felul in care a actionat pana acum justitia constanteana in cazul fratilor Dore! Cata promtitudine de data aceasta!