Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu propune intrarea în grevă administrativă

ro

16 Oct, 2010 00:32 1071 Marime text
nicusor_constantinescu_02_.jpgPreşedintele CJ Constanţa, social-democratul Nicuşor Constantinescu, a solicitat vineri în cadrul Ligii aleşilor locali ai PSD ca toţi primarii şi preşedinţii de consilii judeţene să intre în grevă administrativă începând de săptămâna viitoare.

Nicuşor Constantinescu a luat cuvântul la finalul şedinţei Ligii aleşilor locali, după ce o serie de primari şi-au exprimat nemulţumirea faţă de lipsa de susţinere de la centru şi a lipsei de fonduri alocate de la Guvern.

"Ne tot plângem aici,  de trei ore ne tot plângem unii altora şi ştim cu toţii, ştiţi care e adevărul, faptul că s-a violat administraţia locală, că acest guvern fărădelege, acest guvern portocaliu încalcă Constituţia României, încalcă autonomia locală a României, încalcă democraţia României în Parlamentul României. Treziţi-vă, aici nu e vorba de o luptă politică. Acest guvern portocaliu vrea să ne desfiinţeze. Au o lege prin care vor să desfiinţeze comunele mai mici de 5000 de locuitori, oraşele mai mici de 10.000 de locuitori şi muncipiile mai mici de 50.000 de locuitori. Vor să dea prefecţilor, slugilor lor sarcina de a desfiinţa primăriile şi în special pe cele ale PSD", a susţinut Constantinescu. Preşedintele CJ Constanţa a invocat faptul că primăriile au rămas fără fonduri pentru a-şi putea plăti salariaţii

"Haideţi să ne trezim şi să mergem concret. Facem grevă administrativă, 16 judeţe, preşedinţi de CJ ai PSD şi 1300 de primari PSD. Facem începând de luni grevă administrativă, nu rezolvăm decât chestiunile de strictă urgenţă, facem grevă până se lămureşte situaţia şi pleacă acest guvern portocaliu de unde a venit, adică la dracu!", a mai afirmat Nicuşor Constantinescu. El a solicitat preşedintelui de şedinţă a Ligii, Constantin Nicolescu, să supună la vot intrarea în grevă a aleşilor PSD şi a precizat că în cazul CJ Constanţa de luni va intra în grevă împreună cu primarii social-democraţi din judeţ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii