Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:50 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Niciun constantean in echipa lui Antonescu

ro

06 Mar, 2010 16:07 1193 Marime text

Din echipa de conducere pe care şi-a alcătuit-o actualul lider al PNL, Crin Antonescu, nu face parte niciun reprezentant al PNL Constanţa.

Întrebat de ce niciun liberal din organizaţia judeţeană PNL Constanţa nu se regăseşte pe lista lui Antonescu, preşedintele filialei PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, ne-a declarat că „nu au fost doritori să se bată pentru o funcţie". În plus, potrivit lui Dragomir, liberalii contănţeni nu au susţinut votul pe liste, ci votul uninominal, şi „probabil, nu au fost foarte pregătiţi pentru o asemenea strategie". Reamintim că din echipa de conducere propusă de către contracandidatul lui Antonescu, Ludovic Orban, fac parte doi liberali constănţeni. Este vorba despre Ionel Chiriţă, fostul primar al oraşului Hârşova şi despre Ovidiu Cupşa, consilier municipal al Constanţei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dragomir mare politician 06 Mar, 2010 12:30 Dragomir este un mare politician, public ia transmis lui Antonescu ca il sustine, dar voteaza de fapt cu Ludovic si indiferent de rezultat el cade in picioare. Bravo Domnule Dragomir, asa face un om politic