Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nenorocita pe viata, intr-o tragedie rutiera

ro

20 Dec, 2009 17:39 1070 Marime text

La doar 17 ani, o tânără a fost practic mutilată într-un grav accident rutier, petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 39, în dreptul localităţii Lazu.

Ramona N., o constănţeancă de 17 ani, a fost internată în spital, în stare gravă, iar medicii au fost nevoiţi să-i amputeze piciorul, pentru a-i salva viaţa. Potrivit reprezentanţilor Serviciului Rutier Constanţa, tragedia s-a petrecut în jurul orei 1.15, în dreptul km 7+400. Florin Vasilescu, un tânăr de 22 de ani, se afla la volanul autoturismului său, Volkswagen Golf, cu numărul de înmatriculare CT 05 VFP. Ajuns în apropiere de localitatea Lazu, şoferul nu a adaptat viteza maşinii la condiţiile de mers, astfel că a pierdut controlul volanului, a derapat şi şi-a înfipt Volkswagen-ul în parapetul de metal care desparte cele două sensuri ale drumului naţional.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a Ramonei N., de 17 ani, pasager în partea dreaptă faţă a maşinii, care a rămas încarcerată. Pentru scoaterea fetei a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

În cele din urmă, fata a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu traumatism cranio-cerebral acut închis şi traumatism toraco-abdominal. Pentru a-i salva viaţa, medicii au fost nevoiţi să-i amputeze piciorul drept. Tânăra a rămas internată. Echipajul de poliţie deplasat la faţa locului l-a testat pe şofer cu aparatul Drager, pentru a se stabili dacă acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan, însă rezultatul a fost negativ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii