Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mitrea Premierul Emil Boc ar putea fi schimbat pana in toamna

ro

19 Apr, 2010 02:48 1245 Marime text

mitrea_.jpgMiron Mitrea este convins că până în septembrie vor apărea schimbări importante în actualul Guvern şi că mulţi miniştrii vor fi remaniaţi.

Discuţiile de modificare a compoenentei Guvernului vor începe chiar de săptămâna viitoare, crede PSD-istul Miron Mitrea.

"Eu nu cred că săptămâna viitoare vom vedea, dintr-o dată, explodând cazanul politic din România, şi făcându-se schimbări majore în Guvern, dar cred că vor începe discuţii. Cred că Traian Băsescu va profita şi va sublinia lucrurile care lui i se par de mare nemulţumire, mai ales în populaţie, pentru că este foarte sensibil şi ştim cu toţii că este foarte atent la opinia publică şi le va pune în discuţie. Şi uite aşa, încetul cu încetul, vor urma suficiente momente în care să începem să vedem care sunt miniştrii care vor părăsi portofoliul pentru că eu sunt convins că cel târziu până în septembrie vom avea o remaniere importantă, dacă nu chiar o schimbare de prim ministru", a explicat Mitrea.

El a recunoscut însă că premierul României nu va putea fi schimbat foarte uşor, dar crede că în politică este posibil orice.

"Nu cred că premierul Emil Boc va fi schimbat rapid. El este într-o situaţie dificilă în fruntea unui guvern care nu navighează foarte bine. Câteodată dă senzaţia că, deşi este adânc implicat în probleme înţelege, altă dată ai senzaţia că nu înţelege ce se întâmplă acolo. Nu îl văd schimbat pe Boc dar e posibil orice în politică, însă sunt convins că până în toamnă vom vedea schimbări importante în Guvern" a completat Mitrea.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii