Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miron Mitrea, atac dur la PSD

ro

15 Dec, 2009 16:44 971 Marime text

Miron Mitrea se declară nemulţumit de pierderea alegerilor de către PSD, dar crede că "nu este totul pierdut" şi face un apel către colegii social-democraţi la unitate. "Dacă reuşim să ne adunăm şi să privim puţin înlăuntrul nostru, în trecutul nostru, vom ştii ce avem de făcut. Ne vom redescoperii demnitatea", scrie social-democratul pe blog.

"Ştiu că sunteţi supăraţi şi este normal să fiţi. V-aţi luptat cu ardoare pentru PSD şi meritaţi tot respectul celor care au condus, conduc şi vor conduce destinele acestui mare partid. Cel mai mare partid din Romania. Si eu sunt suparat ca si voi. Sunt supărat pentru că noi, ca partid, am ratat o şansa mare să dăm României un preşedinte. Sunt supărat pentru că, deşi de un an de zile atrag atenţia ca grupul de interese care ţine captivă conducerea partidului ne duce spre o fundătură, n-am reuşit să fac mai multe ca să impiedic acest lucru", scrie Miron Mitrea.

"Mă aştept ca, acum, hrebenciucii din partid, care ne conduc cu "maiestrie" spre şapte ani de opoziţie, să spună că mă bucur de înfrângerea lui Geoană. Nimic mai fals. Spre deosebire de ei, eu nu pot să-mi bat joc de munca pe care voi aţi dus-o timp de ani de zile. Munca la care am contribuit şi eu ori de câte ori partidul mi-a cerut-o. Ştiu că voi, oamenii din partidul meu, sunteţi oameni demni. Şi mai ştiu că având demnitate, înţelepciune şi curaj putem să revenim pe locul pe care îl merităm. Am pierdut o bătălie, dar împreună putem să câştigăm", spune fostul secretar general al PSD, citat de realitatea.net.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii