Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Basescu nu comenteaza scandalul presupusului trafic de arme din Taiwan

ro

20 Jan, 2010 20:17 1255 Marime text

mir_base.jpgUn nou scandal care îl vizează pe fratele preşedintelui ţării, Traian Băsescu a ieşit în prim planul mass-media. Potrivit Mediafax, care citează Taiwan News, în urma apariţiei în presa locale a unor informaţii care fac referire la faptul că s-ar face un trafic de armament vechi către Angola prin intermediul familiei preşedintelui României, Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat că va demara acţiuni judiciare în cazul în care afirmaţiile presei se dovedesc adevărate.

Revista Next din Taiwan a relatat că fratele preşedintelui român Traian Băsescu, Mircea Băsescu, este suspectat de reambalarea unei cantităţi de muniţie veche taiwaneză, destinată distrugerii în Bulgaria, şi de vânzarea acesteia către Angola. Peste 8.000 de tone de grenade, mine şi alte tipuri de muniţie veche urmau să fie distruse, din care românii au achiziţionat 1.884 de tone, înaintea alegerilor prezidenţiale de anul trecut, potrivit Next.

Contactat telefonic, Mircea Băsescu a afirmat, calm că până la momentul în care nu se va definitiva aspectele cercetate nu are nici un comentariu de făcut.

Vom reveni cu amănunte în ediţia print de mâine.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii