Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Petre, candidat la şefia organizaţiei de tineret PDL Constanţa

ro

08 Apr, 2011 00:36 2590 Marime text

mihai_petre.jpgDe sâmbătă într-o săptămână, tinerii şi femeile din PDL Constanţa îşi vor alege noile conduceri.

 

Pe 16 aprilie sunt programate atât alegerile interne ale organizaţiei tineretului Partidului Democrat Liberal (OTPDL) Constanţa, cât şi cele din organizaţia judeţeană de femei a PDL Constanţa. Primele se vor desfăşura alegerile femeilor democrat-liberale, care vor avea loc începând cu ora 10.00, în sala mică a Casei de Cultură. Deocamdată, potrivit reprezentanţilor PDL Constanţa, a fost depusă o singură candidatură pentru şefia organizaţiei de femei PDL Constanţa - cea a Elenei Ivănescu, secretar executiv a PDL Constanţa.

La tineret, alegerile se vor desfăşura în acelaşi loc, începând cu ora 13.00. Pentru şefia organizaţiei judeţene de tineret a PDL Constanţa şi-au anunţat candidatura trei aspiranţi, printre care şi consilierul judeţean Mihai Petre, secretar general adjunct al PDL Constanţa. Ceilalţi doi sunt Ionuţ Fântână şi Dorin Opreanu.

Alegerile interne pentru organizaţiile de femei şi tineret trebuiau să aibă loc în acest week-end, sâmbătă şi duminică, însă au fost amânate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pdl 07 Apr, 2011 20:51 DUPA CATE SE AUDE PETRE VREA SA CANDIDEZE SINGUR ALTFEL NU SE BAGA. ASTA SI SINGUR DACA CANDIDEAZA IESE PE LOCUL 2.((((