Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre, nu. Gheorghe Bosînceanu poate ar merge la a treia nuntă a lui Borcea. Vezi, totuşi, cine participă

ro

28 Aug, 2011 22:08 1761 Marime text

mesaje-de-nunta.jpgPetre Buduru şi Denis Şerban, care sunt şi rude cu acţionarul dinamovist, ajung diseară la petrecerea care se va desfăşura în Otopeni.

Potrivit ediţiei on line a cotidianului adevărul de seară de constanţa, din partea actualei conduceri a Farului nu va merge nimeni la nuntă. „Noi nu suntem dinamovişti", a declarat Giani Nedelcu, patronul clubului, care nu a primit invitaţie.

Omul de afaceri constănţean Gheorghe Bosînceanu, fostul patron al FC Farul, a declarat că nu va participa la nunta lui Cristi Borcea. „Aş merge, dar sunt în Franţa. Poate la a treia...", a spus Bosînceanu.

Printre invitaţii de la nunta acţionarului dinamovist Cristi Borcea se numără şi preşedintele executiv al Astrei Ploieşti, Petre Buduru, şi fostul fotbalist şi tehnician Dennis Şerban, ginerele lui Buduru. Ambii vor ajunge diseară, la ora 19,30, la petrecerea de la restaurantul „Ambasador" din Otopeni.

„Nu i-am pregătit un cadou mai special lui Cristi. Ne vom orienta la faţa locului", a declarat Buduru, care a fost naş de cununie la prima căsătorie a lui Borcea şi i-a botezat apoi primul copil. De asemenea, Borcea este naşul de căsătorie al lui Dennis Şerban.

Dacă Dennis, fost jucător, printre alte echipe, la Farul şi la Dinamo, vine la nuntă de la Constanţa, Buduru, fostul preşedinte al Farului, va ajunge la Otopeni de la Ploieşti.

Mazăre a primit invitaţie, dar nu va participa la nuntă

Radu Mazăre nu va merge la nunta lui Cristi Borcea, deşi, spune el, a primit invitaţie. Edilul de la malul mării nici nu va trimite cuplului vreun cadou. „Dacă nu mă duc acolo ce cadou să-i trimit?", se întreabă Mazăre. El transmite celor doi „Sănătate şi casă de piatră"

Între primarul Constanţei şi Cristi Borcea sunt prietenii vechi. Finanţatorul de la Dinamo, alături de alte persoane, au primit 44 de loturi de teren de la Primăria Constanţa în 2005 drept compensare pentru terenul revendicat de moştenitorii lui Ion Movilă.

În urmă cu câţiva ani, Borcea a primit autorizaţie de la Primăria Constanţa pentru ridicarea unui hotel în zona istorică a Constanţei.

Sursa: Adevarul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii