Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare dupa confruntarea candidatilor „Geoana n-a fost suficient de ferm"

ro

04 Dec, 2009 17:53 1610 Marime text

mazare_dezamagit.jpgPrezent în cursul amiezii la dezvelirea bustului mentorului său, dr. Corneliu Dida, primarul municipiului Radu Mazăre, a catalogat prestaţia şefului său de la confruntarea televizată de aseară drept una prea slabă, începând de la momentul în care a fost întrebat de întâlnirea cu Sorin Ovidiu Vântu.

„În locul lui Geoană eu în locul lui la fiecare răspuns aş fiu spus acelaşi lucru: «Domnule Băsescu, sunteţi preşedinte de cinci ani în România, trebuie să ne spuneţi ce veţi face în următorii cinci ani şi ce-aţi făcut până acum şi cum veţi continua». Acesta a mai spus că dcă ar fi fost în locul lui Geoană, la pupitru, „l-ar fi mâncat":

„M-a deranjat la Geoană că nu a fost suficient de ferm atunci când a fost întrebat dacă s-a întâlnit cu Vântu. Şi ce dacă? Vântu e liber, e traficant de arme, se întâlneşte şi cu Vântu, Voiculescu, Patriciu şi cu absolut toată lumea pentru că are capacitatea să-i adune în jurul lui iar Băsescu să-i gonească, inclusiv pe foştii lui aliaţi şi susţinători, gen Patriciu cu care ieşea pe scenă, Voiculescu pe care l-a făcut viceprim-ministru, Vântu care l-a sprijinit cu televiziunea şi cu banii".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anca 04 Dec, 2009 20:03 tu vb mazare , tia ajuns si tie cutitul la oasele acelea insirate , fugi dracului mai repede sa nu te aresteze si pe tine dispari potaie maidanezule ne este greata de tine .........