Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mare Nostrum a desemnat câştigătorii "Miss Crăciuniţa" şi "Mister Crăciun"

ro

11 Dec, 2010 01:16 1493 Marime text
Vineri, 10 decembrie 2010, în intervalul 16.00 - 19.00, s-a desfăşurat evenimentul „Think Green: Crăciunul eco". Acesta a avut loc în Tomis Mall, la etajul III, fiind organizat de ONG Mare Nostrum, în colaborare cu Tomis Mall Constanţa.

Printre activităţile desfăşurate în cadrul evenimentului se numără: parada de costume din materiale reciclabile, momente artistice specifice sărbătorilor de iarnă, expoziţia de ornamente eco şi tombola cu premii. Reprezentanţii a două dintre cele mai inspirate costume eco participante, din fiecare categorie, au fost desemnaţi „Miss Crăciuniţa" şi „Mister Crăciun". Acest lucru a fost realizat pe baza unor criterii clare de jurizare, precum: originalitate, estetică, gradul de reciclare al materialelor şi respectarea temei Crăciunului. Din juriu au făcut parte: Radu Mihnea - membru al Comitetului Director ONG Mare Nostrum, Adriana Popescu - Inspector Şcolar ISJ Constanţa şi Adrian Băncilă - Jurnalist Radio Constanţa.

Câştigătorii paradei de costume din materiale reciclabile sunt:

Grădiniţă:

Miss Crăciuniţa: Septar Deniz Yldâr - SAM Ciocârlia

Mister Crăciun: Baraitaru Dan - Grădiniţa „Perluţele Mării"

Ciclu primar:

Miss Crăciuniţa: Pătrănoiu Cosmina Alexandra - Şcoala cu cls. I-VIII „Grigore Moisil" Năvodari

Miss Crăciuniţa: Zanfira Daria - Şcoala nr. 40 Constanţa

Mister Crăciun: Cocoş Costin Robert - Şcoala cu cls. I-VIII „Grigore Moisil"

Năvodari

Gimnaziu:

Miss Crăciuniţa: Toma Felicia - Şcoala cu cls. I-VIII 23 August

Liceu:

Miss Crăciuniţa: Haralambie Ştefania - Liceul Teoretic „Mihai Eminescu"

Mister Crăciun: Popa George - Colegiul Tehnic „Vasile Pârvan"

„Considerăm că evenimentul a fost unul extrem de reuşit. Nu numai din punctul de vedere al implicării şcolilor, al numărului mare de participanţi, cât şi din punctul de vedere al respectării criteriilor de participare şi al încadrării în tema propusă. Elevii de la instituţiile de învăţământ constănţene au dat dovadă de un talent deosebit în confecţionarea costumelor din materiale reciclabile şi a ornamentelor eco de Crăciun. De asemenea, nu numai cei care s-au înscris în concurs au primit premii, ci şi cei care, în urma achiziţionării ornamentelor eco, au primit dreptul de a participa la tombolă. În urma extragerii au fost premiate aproximativ 70 de persoane, care au primit atât ornamente realizate de instituţiile de învăţământ cât şi materiale promoţionale Mare Nostrum", a declarat Andreea Ionaşcu, coordonator proiecte ONG Mare Nostrum.

Evenimentul a avut ca scop promovarea unor alternative ecologice specifice Crăciunului, care pot fi adoptate cu uşurinţă de către oricine doreşte să aibă un comportament prietenos cu mediul, chiar şi de sărbători.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vali 11 Dec, 2010 08:23 Nulele elevei de la scoala 40 care e Miss Cracunita ciclu primar este ZaMfira Daria.