Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucării contrafăcute la Agigea şi mii de petarde la Ovidiu

ro

24 Dec, 2011 17:33 848 Marime text

Ieri, o echipă mixtă formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a efectuat controlul fizic asupra unui container sosit din China, referitor la punerea în circulaţie de produse contrafăcute.

Containerul sosit pentru o societate din Ucraina era încărcat cu 1.980 bucăţi de jucării, în valoare aproximativă de 115.200 lei.

Bunurile susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuala purtând însemnele unor mărci precum „BAKUGAN" şi „DISNEY" au fost reţinute de lucrătorii vamali şi lăsate în custodia comisionarului vamal.

Tot ieri, lucrători ai Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Constanţa, pe timpul desfăşurării unor acţiuni pe linia combaterii comerţului ilicit cu substanţe explozive, au depistat în flagrant un cetăţean român care comercializa un număr de 6.086 articole pirotehnice.

Poliţiştii de frontieră constănţeni l-au depistat, pe raza localităţii Ovidiu, pe I.C. de 24 ani, domiciliat în judeţul Galaţi, care comercializa un număr de 6.086 articole pirotehnice (petarde şi artificii), în valoare aproximativă de 840 lei.

Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării şi predate către I.P.J. Constanţa - Serviciul arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii