Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iustin Fabian Roman s-a întâlnit cu locuitorii din Agigea „Este necesar să dăm o importantă sporită creşterii protecţiei legislative a poliţiştilor în faţa infractorilor"

ro

22 Nov, 2012 01:25 1373 Marime text

1.jpgIustin Fabian Roman, candidatul ARD Constanţa pe Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor continuă întâlnirile cu cetăţenii din judeţ, dar şi din oraşul Constanţa, pentru a afla problemele oamenilor.

Vrând să găsească rezolvări la aceste probleme, Iustin Fabian Roman spune că numai întâlnirile cu oamenii îi pot oferi o imagine reală asupra situaţiei în care se află locuitorii judeţului Constanţa.

2.jpgDupă ce zilele trecute a mers în Moviliţa, Biruinţa, Topraisar şi Potârnichea, dar şi cartierele Poarta 6, Gară, Far şi Abator, candidatul ARD pe Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor şi-a continuat astăzi, 21.11.2012, periplul. A venit rândul cetăţenilor din Agigea să-şi spună nemulţumirile. „Locuitorii din Agigea s-au plâns din cauza lipsei locurilor de muncă, subiect pe care mi l-au semnalat şi cetăţenii din Constanţa, din cartierele Abator şi Poarta 6. la fel ca şi în Constanţa, în Agigea, cetăţenii mi-au semnalat aspecte legate de protecţia cetăţeanului şi, în acest sens, promovez consolidarea Poliţiei Locale, dar şi a celei naţionale prin creşterea numărului de forţe de ordine prezente pe stradă.

3.jpgDin punctul meu de vedere, o viaţă normală este o viaţă în siguranţă, să nu-ţi fie teamă să ieşi pe stradă sau să-ţi trimiţi copilul la şcoală. Este necesar să dăm o importantă sporită creşterii protecţiei legislative a poliţiştilor în faţa infractorilor. Însă, poliţiştii vor fi verificaţi în teren, pentru a înlătura orice tentativă sau suspiciune de corupţie", spune Iustin Fabian Roman, candidatul ARD Constanţa pe Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor. Printre problemele semnalate de locuitorii comuna Agigea se află şi salariile mici ori lipsa sistemului de canalizare.

Întâlnirile candidatului ARD cu alegătorii vor continua în perioada următoare.

Biroul de Presă

ARD Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii