Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iulian Soceanu, din nou presedinte la PNL Techirghiol

ro

26 Apr, 2010 18:49 2657 Marime text
Membrii Adunării Generale a PNL Techirghiol l-au reales duminică pentru un nou mandat de preşedinte, pe Iulian Constantin Soceanu, acesta obţinând 258 de voturi.

În plus, liberalii şi-au desemnat şi Biroul Politic Local al PNL Techirghiol, din componenţa căruia fac parte cinci vicepreşedinţi - Vasile Georgescu, Edvin Abdula, Anastasia Mitrenga, Mihai Irofte şi Ghiuler Amet şi nouă membri dar şi patru supleanţi. De asemenea, liberalii prezenţi la Adunarea Generală au votat şi delegaţia celor 12 membri ai PNL Techirghiol care vor participa la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PNL Constanţa.

De pe lista de activităţi pe care preşedintele vrea să le pună în aplicare în perioada următoare face parte întărirea organizaţiei locale prin atragerea de noi membri, câştigarea alegerilor locale din 2012 şi obţinerea unui număr cât mai mare de consilieri locali. Soceanu a mai declarat că va acorda sprijinul său Consiliului Local şi Primăriei Techirghiol pentru implementarea proiectelor de dezvoltare a localităţii.

Primarul oraşului Techirghiol, Adrian Stan, prezent la Adunarea Generală şi-a exprimat speranţa că noua echipă de conducere a organizaţiei locale va funcţiona ca o familie, iar obiectivul acesteia va fi câştigarea alegerilor locale din 2012 cu funcţia de primar şi cu majoritate de consilieri locali. „Totul depinde de implementarea celor 20 de proiecte depuse până în prezent, care sunt în diferite stadii de analiză. După implementarea lor, Techirghiol va avea o altă faţă, de fapt cea pe care o merită o staţiune balneară de renumele localităţii", a precizat primarul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii