Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iubita unuia dintre militarii decedati la Tuzla, concurează la „Dansez pentru tine“

ro

04 Oct, 2010 17:22 1490 Marime text

img_42557634.jpgPe 15 octombrie, la cea de-a zecea ediţie a concursului „Dansez pentru tine", judeţul Constanţa are două reprezentante care se luptă pentru îndeplinirea visului lor. Una dintre ele, partenera lui Răzvan Fodor, actorul din serialul „Iubire şi onoare", Lena Rădulescu, de 29 de ani, luptă pentru sănătatea mamei ei bolnave care ar putea merge din nou, dar şi pentru memoria iubitului său decedat în accidentul din această vară de la Tuzla, care şi-ar fi dorit să o vadă în aceasta emisiune.

Lena provine dintr-o familie de balerini: a făcut balet până la 18 ani, tatăl ei - fost balerin, e profesor de balet în Italia, fratele său - plecat în SUA de 10 ani, este balerin, iar mama ei a fost balerina şi profesoară de balet la Opera Română din Bucureşti. Mama Lenei a crescut doi copii singură si din cauza vietii dificile, acum 12 ani a iesit la pensie pe caz de boala. Starea ei de sanatate s-a degradat si in prezent are multe afectiuni care au adus-o la pat. Din cauza problemelor de sanatate se deplaseaza foarte greu, mai mult cu ajutorul unui carucior cu rotile. Lena intotdeauna si-a dorit sa lupte pentru mama ei si visul sau devenise un tel comun si pentru iubitul ei. Acesta, din pacate, a fost unul dintre cei 12militaricare şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic de la Aerodromul Tuzla, în timp ce efectuau un zbor pentru antrenamente de paraşutare. Liviu o sustinea pe Lena si chiar i-a marturisit inainte cu cateva zile de acest tragic accident ca ar fi tare mandru de ea daca ar ajunge la „Dansez pentru tine", să-şi poată ajută mama prin dans.

Cealaltă concurentă, Liliana Mitu, de 23 de ani din Constanţa va dansa alături de cântareţul Jorge care joaca rolul lui Romeo în musicalul „Romeo si Julieta" de la Teatrul National de Operetă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii