Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Implicarea Asociaţiei Naţionale "Cultul Eroilor"-filiala Constanţa în sărbătorirea Marii Uniri

ro

01 Dec, 2011 00:32 871 Marime text

Membrii ANCE-filiala Constanţa se vor implica în ziua de 1 decembrie 2011, împreună cu autorităţile locale şi cadrele didactice, în buna desfăşurare a ceremonialelor militare şi religioase în mai multe localităţi ale judeţului.
La Mangalia, profesorul Ninu Corneliu, preşedintele subfilialei ANCE, împreună cu membrii Cercului Cultul Eroilor din Liceul teoretic"Callatis" vor depune o coronă de flori la Monumentul Eroilor .

La Medgidia, lt.(r) Nechita Traian, preşedintele subfilialei ANCE din localitate, va participa cu membrii Cercului Cultul Eroilor de la Şcoalanr.1 "Constantin Brîncuşi" la ceremonialul de pe platoul din faţa Primăriei. Menţionăm că elevii acestei şcoli au organizat în zilele de 29 şi 30 noiembrie activităţi de aniversare a Marii Uniri în cadrul Şcolii şi în parcul central al localităţii.

La Băneasa, elevii de la Liceul teoretic, coordonaţi de col.(r) Anghel Marian, preşedintele subfilialei ANCE, vor participa la ceremonialul organizat de primărie la Monumentul eroilor, ocazie cu care vor depune şi o coroană de flori.

La Mihail Kogălniceanu membrii ANCE, coordonaţi de cdor.(r) Oţelea Paul, vor depune o coroana de flori la Monumentul eroilor din parcul central al localităţii. Comandorul Iacob Sorin, membrul al ANCE, va executa un zbor de salut, survolând şi lansând flori deasupra participanţilor la ceremonialul organizat de primărie.

Delegaţia condusă de col.(r) Remus Macovei, preşedintele ANCE , va participa la ceremonialul militar şi religios organizat la Monumentul eroilor din primul război mondial din Techirghiol. Cu această ocazie vor fi dezvelite două plăci comemorative dedicate Regilor Carol I şi Mihai. Garda de onoare va fi asigurată de o subunitate formată de Batalionul 341 Infanterie din Topraisar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii