Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 23 februarie 2011

ro

23 Feb, 2011 11:42 1827 Marime text
horo_523523.jpgBerbec

Luna prezenta in Scorpion, in zona banilor altora, te poate ajuta sa rezolvi chestiuni de ordin financiar sau sa dispui de resursele cuiva pentru derularea unui proiect. Se pare ca te afli intr-o perioada de schimbari si reformulari care vizeaza statutul socio-profesional, asa ca ai nevoie de sprijin. Acesta va veni, cu conditia sa accepti totul asa cum este si sa ai incredere in ceea ce-ti spune inima sa faci.

Taur

Zona relatiilor si imaginii socialeprimeste influente benefice de la Luna prezenta in Scorpion. Asadar, poti avea discutii si intalniri avantajoase, poti primi vesti bune, eventual din strainatate. E foarte important sa fii atent la mesajele si propunerile primite, sa renunti la suspiciuni si neincredere, sa fii vigilent. Pot aparea in viata ta oamenii si conjuncturile de care ai nevoie pentru a obtine succesul dorit.

Gemeni

Luna plasata in Scorpion, in zona muncii si sanatatii, poate aduce pe de o parte constientizarea cauzei subtile a unei probleme de sanatate si dizolvarea acesteia, iar pe de alta parte, armonizarea unor relatii de la locul de munca. Daca aveai nevoie de sprijinul material al cuiva pentru derularea fructuoasa a unei lucrari, acum il primesti. Totul este sa inveti sa ceri ajutor, sa te folosesti de relatiile pe care le ai si sa delegi o parte din sarcini, pentru a fi cat mai eficient.

Rac

Esti avantajat de tranzitul Lunii prin Scorpion, care-ti stimuleaza imaginatia si creativitatea. Relatia de iubire este potentata si pot avea loc discutii importante legate de viitorul acesteia, cu persoana iubita. Zona strainatatii primeste influente din ce in ce mai puternice, ceea ce inseamna ca te gandesti tot mai serios la o calatorie indelungata in afara granitelor sau la o colaborare cu cineva din strainatate.

Leu

Luna in Scorpion, in zona familiei, te ajuta sa-ti restabilesti echilibrul emotional cu ajutorul celor dragi. Este o zi excelenta pentru a te implica in activitati care tin de camin, pentru a face o investitie in bunuri pentru casa sau pentru a acorda mai multa atentie ingrijirii personale. Pe de alta parte, te afli intr-o perioada in care poti afla tot felul de informatii uimitoare despre oamenii din preajma ta sau poti beneficia de tot felul de favoruri si avantaje.

Fecioara

Ziua de astazi iti poate aduce ipostaze benefice legate de relatii si parteneriate. Poti fi invitat la o discutie pe tema unui proiect, poti avea intalniri agreabile in cadrul carora afli informatii utile sau poti trece cu bine de un examen. De asemenea, este o zi buna pentru orice activitate intelectuala si educativa, precum si pentru deplasari si corespondenta. In ce priveste colaborarile si parteneriatele, e posibil sa primesti tot felul de propuneri tentante.

Balanta

Luna in Scorpion activeaza zona banilor proveniti din munca proprie. Aspectele sunt frumoase, ceea ce inseamna ca maine ai sansa de a-ti valorifica un talent, astfel incat sa-ti cresti veniturile. Cu alte cuvinte, este un moment bun pentru a cauta noi mijloace si metode prin care sa atragi bunastarea catre tine. In plus, activitatea profesionala se poate extinde sau poate cunoaste modificari.

Scorpion

Esti avantajat de tranzitul Lunii prin zodia ta. Aspectele sunt frumoase, semn ca te bucuri de intalniri agreabile, vesti bune, deplasari fructuoase. Daca ai de rezolvat niste probleme care tin de documente sau deplasari, acum e momentul sa actionezi, pentru ca ti se deschid toate usile. De asemenea, daca iti vine o idee legata de demararea unui proiect nou, ai incredere in ea si da-i curs.

Sagetator

O zi numai buna pentru a strange date, a acumula informatii si a le pune cap la cap. Adevarul este ca intuitia ta functioneaza atat de bine, incat nimeni nu-ti poate ascunde nimic. Tot ce ai nevoie sa afli, vei afla cu siguranta. Totul este sa fii discret, sa astepti momentul potrivit pentru a pune in practica niste idei si sa ai incredere in ceea ce-ti ofera momentul prezent. Pe de alta parte, este o zi buna pentru a gandi o strategie de imbunatatire a situatiei financiare.

Capricorn

Luna prezenta in Scorpion creeaza terenul propice pentru armonizarea unor relatii. Te bucuri de conjuncturi favorabile, esti ascultat, ti se cere sfatul si parerea, primesti invitatii la diverse evenimente sau iti faci noi prieteni. Pe de alta parte, acum ai ocazia de a-I vedea altfel pe unii oameni din anturaj, de a descoperi adevaratele lor interese si motivatii. Insa, in loc sa pierzi timp si energie judecandu-i, mai bine schimba-ti atitudinea in raport cu ei.

Varsator

Luna prezenta in sfera carierei si puterii este de bun augur pentru discutii cu sefii sau cu alte persoane cu autoritate, pentru demersuri de afirmare sau decizii legate de statutul tau. Partea cea mai frumoasa este insa ca cineva te sprijina din umbra, folosindu-si influenta in avantajul tau. Pe de alta parte, te afli intr-o perioada favorabila din punct de vedere financiar, asa ca fii atent la oportunitatile care se ivesc.

Pesti

Luna in Scorpion iti stimuleaza intuitia, imaginatia si curiozitatea. Poti afla informatii valoroase, esti avantajat in ce priveste examenele, interviurile sau planurile de calatorie. Mentalul superior este stimulat, astfel ca este binevenita orice activitate care are ca scop evolutia, emanciparea, rafinarea spirituala. Apar persoane si situatii care te ajuta sa intelegi logica unor experiente pe care le traiesti si, in functie de acestea, sa-ti croiesti un nou drum.

Sursa: www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii