Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 17 februarie 2011

ro

17 Feb, 2011 11:50 1392 Marime text

horoscop_0642.jpgBerbec

Simti nevoia din ce in ce mai mult sa te faci auzit, sa-ti impui punctul de vedere, chiar sa te erijezi in aparatorul unui grup mai mare de oameni. Este momentul sa pui la punct termenii unei colaborari, sa discuti cu cartile pe fata, sa aduci imbunatatiri acolo unde este cazul. Este o zi excelenta pentru a clarifica neintelegerile dintr-o relatie de cuplu sau din cadrul unui parteneriat si pentru a stabili noi coordonate de relationare pe termen lung.

Taur

Te afli intr-o perioada in care ideile de schimbare si innoire se tin lant, zona vizata fiind cea a carierei si afirmarii socio-profesionale. Insa, atentie la tendinta de a sacrifica totul pentru cariera, lasand in plan secund nevoile sufletului tau sau pe cele ale familiei. Este o zi in care e nevoie sa schimbi ceva in programul zilnic de lucru, sa-ti reformulezi prioritatile, astfel incat sa-ti ramana ceva mai mult timp liber.

Gemeni

Putini sunt cei care vor reusi sa tina piept argumentelor si cuvintelor mestesugite pe care le arunci in discutiile contradictorii. Parca vrei cu tot dinadinsul sa demonstrezi ca ai dreptate, indiferent care e subiectul discutiei. Asadar, e necesar sa fii ceva mai rezervat si sa abordezi cu intelepciune orice disputa. Pe de alta parte, fii receptiv la mesajele si informatiile pe care le primesti, fii dispus sa inveti lucruri noi si nu amana nicio discutie referitoare la un proiect pe termen lung.

Rac

Poti sa atragi bunastarea in viata ta, prin valorificarea unor talente si calitati. Chiar daca se intampla sa-ti mai scape printre degete unele sume de bani sau sa apara neintelegeri si nemultumiri in cadrul relatiei de cuplu sau a unui parteneriat, totusi, esti avantajat de astre la capitolul beneficii, favoruri si avantaje materiale de tot felul. Este o zi buna si pentru punerea la punct a unui plan de bataie in ce priveste cheltuielile si investitiile pe termen lung.

Leu

Luna este prezenta in zodia ta si iti confera curaj, mai ales in a le spune celor din jur exact ce gandesti. E-adevarat ca ai si o usoara tendinta spre infatuare si egoism, asa ca e bine sa nu fortezi nota. Sunt posibile planuri de calatorie, discutii importante pe marginea unui contract sau clarificarea unor neintelegeri in relatiile cu rudele sau colegii. Te bucuri in continuare de popularitate, dar fii atent la invidiile care se pot naste in colectiv, la locul de munca.

Fecioara

Se pare ca ai un program foarte incarcat, asa ca e nevoie sa-ti dozezi foarte eficient resursele energetice si timpul. Lectia de invatat este sa cooperezi cu cei din jur, sa inveti sa delegi sarcini, fara a avea pretentia ca le poti face pe toate. Altfel, tensiunea acumulata si suprasolicitarea se pot rasfrange si asupra sanatatii. De asemenea, e important sa eviti pe cat posibil plangerile si critica, care nu fac decat sa-ti consume energia inutil.

Balanta

Luna prezenta in Leu iti ofera prilejul de a te afirma si a straluci. Faci ce faci si te pozitionezi in centrul atentiei, captand toate privirile asupra ta. Este o zi buna pentru a-ti exprima ideile, pentru a lansa propuneri sau pentru a-ti revizui aspiratiile. Pe de alta parte, fii atent la relatiile cu copiii sau cu persoana iubita, care pot avea de suferit, daca te manifesti cu prea multa duritate sau superioritate in raport cu acestia.

Scorpion

E evident ca, in aceasta perioada, treburile gospodaresti sau diversele probleme legate de familie si camin iti cam incurca planurile de afirmare profesionala. Maine, cu Luna in Leu, s-ar putea sa iasa scantei, daca cineva incearca sa-ti impuna ceva sau sa te opreasca in vreun fel din drumul tau. Asadar, e nevoie de rabdare si intelepciune, pentru a impaca atat responsabilitatile familiale, cat si pe cele legate de cariera.

Sagetator

In ultima vreme, ai tendinta de a te angaja in tot felul de competitii. Parca mereu te iei la intrecere cu cineva, esti combativ, iti sustii punctele de vedere pana in panzele albe, ti-e greu sa vezi lucrurile din mai multe unghiuri, considerand ca numai tu ai dreptate. Totusi, cel putin maine si in zilele care urmeaza, incearca sa fii ceva mai rezervat, mai ales daca participi la discutii cu persoane influente. Atentie si la impulsivitatea in trafic.

Capricorn

Daca esti de ceva vreme in asteptarea unei sume de bani, maine se pot clarifica lucrurile in aceasta privinta. Numai ca, pentru a obtine rezultatele dorite, e nevoie sa-ti pui talentele si abilitatile la treaba. Adica sa te implici serios, sa te zbati putin, sa cauti mijloacele cele mai eficiente prin care sa atragi bunastarea catre tine. Totusi, chiar daca nu-ti vine totul de-a gata, ai parte de niste favoruri care-ti netezesc drumul spre succes.

Varsator

Prezenta Lunii in Leu, in zona relatiilor si imaginii publice, te face combativ, curajos, liber in exprimare. Atat de liber, incat ai toate sansele sa atingi orgoliile celor din preajma si sa starnesti adevarate furtuni. Asadar, chiar daca ai argumentele de partea ta, deci ideile nu-ti pot fi contestate, nu e cazul sa adopti o atitudine superioara si lipsita de delicatete. Lasa lucrurile sa curga, pentru ca in final se vor aseza asa cum e mai bine pentru tine.

Pesti

Se pare ca incepi sa intelegi de unde ti se trag o serie de piedici intampinate la locul de munca. Poate fi vorba despre invidiile unor persoane care-ti vor locul si de incercarea acestora de a-ti submina credibilitatea. Asadar, poate ca e timpul sa te repozitionezi fata de oamenii cu care lucrezi, sa clarifici niste lucruri legate de relatiile cu acestia, sa ierti ce e de iertat si sa mergi mai departe cu constiinta curata. In orice caz, sunt de evitat conflictele la locul de munca.

Sursa: Astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii