Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 11 octombrie 2010

ro

11 Oct, 2010 11:31 1021 Marime text

Berbec

Incepi saptamana cu gandul la aspectele financiare, insa dorinta de a te ocupa mai mult de propria fiinta, te va urmari intreaga zi. Starea de beatitudine care te cuprinde iti poate linisti atat mintea cat si trupul. Frumos ar fi sa iti asculti sufletul si sa ii oferi momente deosebite cu ajutorul artelor. Este o zi minunata pentru alcatuirea planurilor de calatorii in strainatate sau pentru studii pe termen lung. Sunt posibile rasturnari de situatie, dar lucrurile se vor aranja pe un fagas bun. Relatiile parteneriale le vei aborda intr-o alta lumina, deoarece chiar poti trece peste toate animozitatile. Menajeaza-ti sanatatea.

Taur

Relatiile parteneriale, parteneriatele in general sau colaborarile iti dau de furca astazi, astfel ca iti indrepti atentia catre segmentul financiar implicat in acestea. Recomandabil este sa te ocupi, pe indelete, de tot ce tine de banii altora: taxe, impozite, credite, relatii cu institutiile financiare sau mosteniri. Factorul neprevazut iti poate ridica ceva probleme, insa sunt pasagere. Pentru tine este foarte importanta siguranta materiala, dar bine ar fi sa te orientezi si catre planurile spirituale ale existentei. Este o zi potrivita abordarii vietii din perspectiva disciplinelor neconventionale. Te poti gandi si la o schimbare in sistemul propriu de valori.

Gemeni

Ai vrea tu o mica agapa la inceput de saptamana, insa astrele au alte planuri pentru tine astazi. Este nevoie sa te ocupi de tot ce tine de parteneriate sau colaborari. Insa, implicarea ta in relatiile cu ceilalti va face mare valva in jur. Este un moment proprice rezolvarii aspectelor legate de acest segment de viata si activitate. Sunt posibile situatii controversate, dar tocmai ele iti vor anima ziua foarte mult. Atentie la cariera si la imaginea ta in societate! Prudenta, disceramantul si rabdarea te pot ajuta enorm. Dupa-amiaza poti petrece momente placute alaturi de cei dragi.

Rac

Activitatile de la locul de munca iti ocupa intreaga zi. Muncesti cu placere, iti dai toata silinta, chiar daca plata lasa mult de dorit. Este interesant ca reusesti sa treci peste toate situatiile fluctuante ce se ivesc. Ceea ce este foarte bine. Pentru altii se poate pune problema schimbarii locului de munca sau a aglomerarii treburilor din acest sector. Te vei descurca in orice situatie. Sanatatea este destul de incercata, insa consultatiile sau analizele medicale nu sunt recomandate astazi. Spre seara, acorda-ti cateva momente de relaxare.

Leu

Cheful de distractii si aventuri te va face remarcat in anturaj. Veselia de care dai dovada va fi privita cu scepticism de catre cei din jur, insa tu o vei tine tot pe a ta. Si bine faci. Dar, la un moment dat ti se va altura si petrecaretul Cupidon, inarmat cu ale lui sageti. Te gandesti ca o mica aventura amoroasa nu strica nimanui si chiar ai dreptate. Pe de lata parte, copiii sunt un alt subiect fascinant al zilei. Dupa atata efervescenta, dupa-amiaza ocupa-te si de treburile casnice. Te asteapta demult.

Fecioara

Preocuparile principale ale zilei sunt legate de casa, patrimoniu sau relatiile cu parintii. Iti poti face planuri pentru reamenajari interioare sau pentru o locuinta noua. Pe de alta parte, este un moment bun pentru o curatenie generala. Sunt posibile rasturnari de situatie, dar te vei descurca fara probleme. Nostalgia vremurilor copilariei te invaluie in chip placut. O vizita in locurile natale sau la parinti, functie de logica lucrurilor, te-ar ajuta mult. Pentru dupa-amiaza, incerca sa organizezi o intalnire cu membrii familiei. Se pot ivi momente agreabile, linistite, in care anumite neintelegeri mai vechi se pot lamuri.

Balanta

Pentru astazi, astele ti-au rezervat multe drumuri scurte. Ai de rezolvat anumite chestiuni, in locatii diferite. Totodata, planurile legate de formele de scolarizare pe termen scurt pot suferi modificari. Rasturnarile de situatie te pot insoti intreaga zi, dar vei reusi sa realizezi ce ti-ai propus. Intlanirile sau dialogurile cu prietenii sau rudele apropiate se pot dovedi interesante, iar factorul sufletesc va domina. Incerca sa fii mai relaxat si nu te ingrijora din orice. Spre seara, cateva exercitii fizice usoare sau lecturarea unei carti bune iti vor linisti atat trupul cat si sufletul.

Scorpion

Elanul pe care il ai astazi in abordarea chestiunilor financiare este unul salutar. Te poti ocupa pe indelete de aceste lucruri si ai si succes. Sunt posibile cadouri si recompense de care chiar ai nevoie. Sunt lucruri marunte, ce-i drept, dar tocmai ele alcatuiesc farmecul vietii. Pe de alta parte, pot interveni ceva modificari in legatura cu banii sau bunurile materiale proprii, insa sunt doar aspecte de rutina. Dupa vanzoleala zilei, acorda-ti cateva momente de introspectie. Poate o schimbare de prioritati, respectiv o atentie mai mare data planurilor spirituale ale existentei, ti-ar aduce mai multe beneficii, atat morale cat si materiale.

Sagetator

Este o zi minunata pentru tine: ai chef de viata, debordezi de energie si poti pune la treaba intregul zodiac cu forta pe care o ai. Faptul ca incepi sapatamana astfel este exceptional si vei reusi sa duci la bun sfarsit tot ce iti propui. Este un moment bun pentru a te preocupa de propria persoana. Gandeste-te la talentele/hobby-urile pe care nu le-ai mai abordat de mult si incerca sa le dezvolti. Pe de alta parte, bine ar fi sa iti orientezi atentia si catre imbunatatirea personalitatii tale. Sfaturile si indemnurile unui prieten sau unei persoane mai in varsta iti sunt de bun augur. Atentie la problemele ascunse de sanatate!

Capricorn

Starile tale sufletesti fluctueaza destul de mult astazi. Dorinta de retragere din forfota vietii predomina intreaga zi. Asculta-ti sufletul si acorda-i momentele necesare. Este o zi potrivita unei autoevaluari, putand sa descoperi lucruri interesante ce stau ascunse de mult in ungherele inimii. La locul de munca sunt doar activitati de rutina. Se pot contura aspecte neplacute in aceasta zona, dar sunt pasagere si pot fi depasite cu prudenta si discernamant. Pe de alta parte, sunt posibile ceva probleme de sanatate, de aceea nu face eforturi prea mari. Ai incredere doar in instictele tale.

Varsator

Pentru tine, ziua de astazi este marcata de prieteni. Exact pe gustul tau, iti poti exersa talentele native in legatura cu tot ce tine de acest domeniu de viata. Atentie ca sunt doar relatii de prietenie! Pentru alte tipuri de relatii nu ai inca sustinere astrala. Intlanirile si dialogurile cu prietenii sunt interesante, dinamice si de folos. Sigur ca si controversele sunt prezente. Rasturnarile de situatie te pot destabiliza putin, dar nu sunt aspecte majore si treci peste fara probleme. In a doua parte a zilei, incerca sa organizezi o plimbare in aer liber sau o mica agapa pentru cei dragi si vei reusi sa inveselesti pe toata lumea.

Pesti

Astazi, recomandabil este sa te ocupi, pe indelete, de cariera si de imaginea ta in societate. Oricat am fi de bine plasati in lume, tot este nevoie, ca din cand in cand, sa facem anumite lucruri pentru a ne mentine pozitia la un anumit standard sau sa ne imbunatatim relatia cu socialul. Pentru tine este un moment foarte bun in acest sens. Evident ca sunt posibile si situatii conflictuale, dar daca abordezi totul cu calm, prudenta si discernamant poti obtine rezultate exceptionale. Nu te agita prea mult, intrucat stii foarte bine ca sanatatea este destul de incercata, iar mentalul iti este destul de confuz.

Sursa: Astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii